Аз ги минах 5 от 7 и то доволно ^_^
Направо се гордея със себе си
Останаха ми само Психологията при Диков и Анатомията при Маринов... които са и единствените май които ми изглеждат по-сериозни някак си ...
Модератори: Pisobella, The_Guide_Of_The_Student

Наистина са сериознички, аз ги минах и двата миналата година и то доста трудно, не да те плаша, ама така си беше. Диков ме скъса, та се явявах втори път.Pisobella написа:Мисля си го тия дни,ама имах някакви задачи и все не стигнах до там да пусна темата.Та, как ви минава сесията?
Аз ги минах 5 от 7 и то доволно ^_^
Направо се гордея със себе си![]()
![]()
![]()
Останаха ми само Психологията при Диков и Анатомията при Маринов... които са и единствените май които ми изглеждат по-сериозни някак си ...

Ако ми позволиш една поправка, пише се иЗпити, а не испити.Juja написа:Да възможно е ... септември се запознах с едно момиче 4 курс което беше на испит по анатомия за 6 пъти той пак я скъса и така тя неможа да се яи на държавни испити

Да практика му е, но не се притеснявайте-помни си датите. Устен не знам да е провеждал до сега. Може да пишете и после да ви пита някои неща. Може да си е променил практиката.Pisobella написа:Ами ние при Диков ще е устен изпита ... поне последно така се говореше :")
Писмен,устен, след няколко дни ще кажа кво е станало.... то изпита ми е на 6-ти...
и тва,че си записва изпитите на кутийки от цигари, си му било редовна практика, а? Щото секретарката така каза и на мене ми стана много забавно ...![]()
![]()
![]()
Той дали изобщо ще помни че има изпит о.О~
честито :")Juja написа:Диков ми писа 6![]()
![]()
![]()
че какво му е на човека .. не бил толкова страшен колкото казвате