Някой сеща ли се за този филм?

Модератори: Boromir, Търговецът на кристал

Pimboli
Пишеща машина

Някой сеща ли се за този филм?

Мнение от Pimboli »

Преди много години гледах един филм - нещо като "Красавицата и звяра", игрален, но не приказка, а съвсем реален. Тя беше художничка, а той беше обезобразен и накрая се влюбиха. Иска ми се пак да го гледам, но не знам как се казва, за да го намеря. Някой да се сеща кой е филмът? :roll:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: Някой сеща ли се за този филм?

Мнение от Търговецът на кристал »

Пим, шансът да е това, е минимален, но все пак, да опитаме:
http://www.imdb.com/title/tt0171092/.
Тя е художничка, казва се Аликс Милър и отива в някакво имение да нарисува портрет на собственика му (ако беше собственик, де...). Той беше болен от някаква болест (сега чета синопсиса, било е акромегалия), която го правеше странен (ама не беше точно обезобразен) и се "намериха", така да се каже.
Ако си into that sort of movies, разбира се, препоръчвам Фантомът от операта, който, поне според мен, свършва адски нечестно. Идеше ми да пренапиша книгата, като я четох. :evil:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

Много благодаря! :P Мисля, че е той, но ще разбера, чак като го изгледам. Тогава много се впечатлих от зимните пейзажи във филма, а и като малка любимата ми приказка беше "Красавицата и звярът".
Ако искате, може да използваме темата и за други филми. Който не се сеща, да пише тук за отговор (разбира се, ако вече няма нещо подобно, не знам).
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

Като бях малка имаше един филм, за едни деца с чийто коси рисуваха картини и те ставаха съвсем реални и можеше да се влиза в тях... От много време ми се иска да го видя пак, но не се сещам как се казва.
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Публикувай отговор

Обратно към “Театър, кино и телевизия”