2 години за 1, няма кой да ми отговори :( (09/2005г.)

Архив на теми от раздел "Студенти"
rado
В началото бе словото

2 години за 1, няма кой да ми отговори :( (09/2005г.)

Мнение от rado »

Студент съм 2 курс Молекулярна Биология и ме интересува дали мога да изкарам 3 и 4 курс в рамките на 1 година. Успехът ми до момента е 5.48. Интересува ме, защото ще кандидатствам медицина следващата година и така ще успея да завърша и бакалавърската си степен в СУ.
rado
В началото бе словото

Няма ли никой от администрацията

Мнение от rado »

Няма ли никой от администрацията, който да ми отговори на въпроса, вече изпратих няколко мейла без никакъв отговор. Явно пак ще се виси по опашки пред отдел студенти :evil: . Хората от административния отдел на МУ-Плевен и Медицинска Академия веднага ми отговориха на въпросите по кандидатстването, а в СУ-то явно висенето по опашки е запазена марка.
iiccoo

Мнение от iiccoo »

Е аз за такива въпроси не бих разчитал на писания във форума.Щом е важно трябва да говориш с хора от софийския.Е защо толкова бързаш да се запишеш другата година , а не си изучиш бакалавъра на спокойствие и тогава?
Аватар
Nikcho
В началото бе словото

Мнение от Nikcho »

Най-лесно и безболезнено става да отидеш и да си питаш секретарката, която отговаря за твоята специалност.....Ако тя незнае как стоят нещата(което ме съмнява), поне със сигурност ще те насочи към човек, който знае! Хайде и успех с многото учене
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Nikcho написа:Най-лесно и безболезнено става да отидеш и да си питаш секретарката, която отговаря за твоята специалност.....
Хихихи, хич не е безболезнено, ако секретарката е станала накриво ( а обикновено е така) :twisted:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Особено ако е от нашия факултет...днес тя така и така ми вдигна кръвното, защото си позволих 1 въпрос, който е САМО в нейната компетенция.
Е, не, кажете ми, нормално ли е да я питаш за някаква дата и тя да ти каже: Ми оправяй се, бе, момиче! :evil:
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Май да... :? :evil: Ако съдя по всичко, което съм видяла от секретарките...Само можеш да се молиш тоя път да е на кеф.Или да не обръщаш внимание - аз това се опитвам да усвоя. :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”