От известно време съм се запалил да си намеря някоя компания, която обича планината и туризма. За жалост моите приятели повечето не си падат по това. Така че, ако се намерят мераклии, можем да заформим една хижа при добра организация. Има ли навити?
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
е то заради разходката се ходи,не за да седиш в хижата!
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
Абе преходът си е преход, ама и вечерта на масата не мисля, че ще е зле. Особено, ако има и каминка, винце, месце и такива сгоди. Казвайте кога и къде ще ходим.
Ми Алеко ми се струва малко пренаселено и прекалено близо до миризливата София. Предпочитам Стара планина, Рила, Пирин... Но ако кажете, отиваме на Алеко.
пирин звучи много добре но трябва да се реши къде,колко души,как ще се отиде,колко пари,за колко време и тн.
Много близо бре
И на мене ми се ходи някъде по чукарите
What I've got you've got to give it to your mamma
What I've got you've got to give it to your pappa
What I've got you've got to give it to your daughter
Само да отбележа, че снега е над 1,50 по планините. Има доста висока степен на лавинна опасност. Ако нямате опит и екипировка в зимната планина, ви препоръчвам маршрути в ниските части.
В Пирин в момента е кошмар откъм лавини.
Последно промяна от Vladimir Gergov на 12 Дек 2007, 15:01, променено общо 1 път.
"Хората те оценяват най - пълно , когато положат цветя на гроба ти " Кърт Вонегът
Не бродя толкова често из планината, но пък адски много обичам. На 8-ми декември бях на Рилските езера, а на връщане походихме през Скакавица до Пионерска. Беше чудесно горе. Принципно имам интерес за такива неща. С биричка на поход в планината - това е свободата
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
ГГФ: Господи, Готин Факултет