Сексуален тормоз на студентка във ФЖМК

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

Публикувай отговор
Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Курс: трети
Обратна връзка:

Сексуален тормоз на студентка във ФЖМК

Мнение от Шепот »

Тази вечер в “Господари на ефира” видяхме първата част от скандален репортаж за сексуален тормоз в Софийския университет. Преподавателят по журналистика Борис Ангелов тормози студентка PR ІV курс, заради оценка. Потърпевшата разказа с две думи как е изпуснала лекциите, тръгнала е на същите лекции с други хора, но Ангелов я е спрял и й е казал, че ще я пусне ако правят заедно филм. Тя наравила своята част, но на него "не му зсе занимавало" и се оказало, че ще я пусне само ако му отиде на гости...
Последваха ексклузивни кадри от разговор в кабинета му.

Изображение
Изображение

Утре ще е продължението, което обещава да е още по-скандално...
Аватар
rueva
Пишеща машина
Курс: четвърти

Мнение от rueva »

срам и позор е да я кара насила!
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

от блога ми
http://nabludatel.blogspot.com/2007/12/ ... _1206.html

Сега гледах "Господари на ефира". Преподавателят по "Телевизионно студио" Борис Ангелов от Факултета по журналистика към Софийакия университет почти открито си поиска секс от студентка. Мота я доста време, за да я прикотка да му дойде на "водчица или винце на гости", че да помисли как да оправят нещата с оценката. По едно време започна да я милва и да й казва, че много бавно загрявала. Утре ще има още по-брутално продължение.

Ех, че то този слух се носи от месеци, накрая беше документиран с видео от скритата камера. Палави са нашите преподаватели. Не един или двама, не са за подценяване и други... Ама то тези студентки... много привлекателни, бе... Горе на третия и на втория етаж има още няколко екземпляра, които проявяват сериозно внимание към женската част. Може да се попита, имената и портиерите, че и котките на факултета може да ги знаят. Г-н Ж., пр. К. и прочие (да си мълча, че току виж ме порицаят пак или изключат) Горките девойки, така е като си мълчат, а уж ги учат на свобода на словото...

Предполагам до няколко дни ще бъде уволнен г-н Борис Ангелов или сам ще подаде оставка. Не съм предполагал, че е истина. Миналата година щяхме да правим проект с мои колеги и с него за "младежко ТВ предаване"... Голям резил и анти-ПР за факултета, който и без това с нищо добро не се слави.

Пиарите, давайте стратегия за кризисен пиар? А дали да не изразим официална позиция като представители на студентите с отворено писмо в блога си?
http://students-fjmc.blogspot.com/
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
безидеен
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от безидеен »

Прочухме се,
колкото и да е неприятно,
това петно няма да може да се отмие каквото и да се направи,
ФЖМК вече ще се асоциира с тоя скандал!!!
Жалко!!! :?
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Абе, хора, явно сте отскоро - и преди няколко години пак имаше нещо подобно, но се потули, защото нямаше скрити камери и подобни. Човекът откънтя много бързо - но дали имаше нещо вярно или не, никой не разбра.
Ние си ги знаем - кой се радва на разголени девойки, кой си позволява да коментира и кой си проси. Мен ме тревожи само това, че не се знае какво се е случило по-рано, за да си позволява да е така настоятелен. Нали знаете, че има 2 страни на всяка история (преди да се нахвърлите върху мен - аз също съм на мнение, че това е отвратително и позорно, но искам да чуя и какво има да каже Борис Ангелов по въпроса, преди да му скоча на "мечка" редом с другите).
Не бъдете първосигнални.
* Още повече, че много от вас не познават човека - аз съм профил Печат и не съм си имала вземане-даване с него. Да изчакаме развръзката, а?
(Че ще напусне, това е ясно - или ще го напуснат, както се казва)
EDIT: Ей, Симо, кой е пр. К.? Дай на лични, че ми стана интересно. И за Ж. не си прав. Категорично.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Serpico
В началото бе словото

линк

Мнение от Serpico »

Здравейте, ако сте пропуснали "господари на ефира" излъчено на 04,12,2007
Без коментар!
кликнете тук http://www.vbox7.com/play:67214dcf
Аватар
Шепот
Стенограф
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Тия Господари на ефира са големи хитреци. Днес дадоха 3-4 мимунтки след бурна реклама и сега пак го оставиха за утре. :?
Една фраза на Ангелов ме ужаси "Няма значение колко ще ти пиша... Въпросът е да се пречупиш..."
Просто... не мога да коментирам, нямам думи....
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Шепот написа:Тия Господари на ефира са големи хитреци. Днес дадоха 3-4 мимунтки след бурна реклама и сега пак го оставиха за утре. :?
Една фраза на Ангелов ме ужаси "Няма значение колко ще ти пиша... Въпросът е да се пречупиш..."
Просто... не мога да коментирам, нямам думи....

:wink:
А аз си зложих специАЛНО очилата,за да виждам надписите... Очаквах повече да дадат,ама нали трябва да ни измъчват,за да гледаме и другите предавания в следващите дни;)
Изображение
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Ужас някакъв! Гледах "Господарите" тази вечер! Умът ми не го побира! Срам! Срам за ФЖМК (не за студентите, а за преподавателите), срам за СУ като цяло, срам за българското образование! Просто съм възмутена!! :(
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

срам за българското образование
е то във всеки университет е така! Знам от познати случаи за културологията,ма имена не знам. И много други случаи съм чувала да се споменава,в момента се сещам за в ТУ!

И аз го изгледах преди малко "Господари",и е хубаво че момичето се е сетило. Поне вече ако на някой му се случи преподавател да го тормози по този начин,заплахата от медии наистина би трябвало да ги постресне и да има някакъв ефект. Ужас..
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Аве и колежката се правеше на дашна.... :roll:
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

все едно откривате топлата вода... все пак това си е част от занаята на "репортерките" и на журналята изобщо де...
hypodila
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от hypodila »

Айде и аз да взема отношение, като човек от телевизионния профил... В никакъв случай не защитавам Борис, но в материала на господарите има и доста тенденциозност.
1. Призиви от типа "Бащи не пращайте дъщерите си във ФЖМК" е глупав, циничен и брутален. И едно предаване имащо се за еталон на разследваща журналистика е смешно да го прави. Това е кофти явление, което го има навсякъде. Преди 2 години моя приятелка по същия параграф бе размотавана сумати време в УНСС. Не виждам в случая какво е виновен целия факултет-
2. Този материал е здраво монтиран и спор в това няма. Някои думи на Ангелов спокойно може да са вкарани в друг контекст.
3. Половината от твърденията на девойката при разговора с Мавриков са пълни глупости. Говоря за това що се отнася до учебния процес. Интересно, как мнението на колежката е 100% миродавно? Мога да ви уверя, че не е така.
4. Тука го отдавам малко на лирично отклонение... Има колежки(доколкото знам и въпросната в случая), които отиват на лекции или на работа, все едно ходят на дискотека за да си търсят мъж. Едно е да си добре облечена и поддържана, друго е да викаш "Ела Вълчо изяж ме."
И така като цяло е ясно, че Борето ще го отстранят. В крайна сметка наистина си е надробил кофти попара. :roll:
Галилео, Галилео,
още ли да ти налея,
ти доказа, тя се врътка,
с всяка по-голяма глътка!
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

кандидати за еФтина слава бол...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

hypodila написа:Айде и аз да взема отношение, като човек от телевизионния профил... В никакъв случай не защитавам Борис, но в материала на господарите има и доста тенденциозност.
1. Призиви от типа "Бащи не пращайте дъщерите си във ФЖМК" е глупав, циничен и брутален. И едно предаване имащо се за еталон на разследваща журналистика е смешно да го прави. Това е кофти явление, което го има навсякъде. Преди 2 години моя приятелка по същия параграф бе размотавана сумати време в УНСС. Не виждам в случая какво е виновен целия факултет-
2. Този материал е здраво монтиран и спор в това няма. Някои думи на Ангелов спокойно може да са вкарани в друг контекст.
3. Половината от твърденията на девойката при разговора с Мавриков са пълни глупости. Говоря за това що се отнася до учебния процес. Интересно, как мнението на колежката е 100% миродавно? Мога да ви уверя, че не е така.
4. Тука го отдавам малко на лирично отклонение... Има колежки(доколкото знам и въпросната в случая), които отиват на лекции или на работа, все едно ходят на дискотека за да си търсят мъж. Едно е да си добре облечена и поддържана, друго е да викаш "Ела Вълчо изяж ме."
И така като цяло е ясно, че Борето ще го отстранят. В крайна сметка наистина си е надробил кофти попара. :roll:
Евалла, градски, съгласна съм с всичко. Особено се дразня, като се каже: "Срам за ФЖМК" и т.н.т. Ще речете, че всички са такива.
Бе, ма'аму стара, нито съм грозна, нито съм тъпа (хиподила може да каже) - как па на мене за 4 години никой преподавател не ми предложи подобно нещо, бре!
Позицията ми е в блога от подписа и твърдо заставам зад нея.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Публикувай отговор

Обратно към “Новини”