Оферта Испания - ягоди за 3333 души- ЗА и ПРОТИВ

Toзи радел предоставя възможност на вас и на фирми да публикуват информация за нуждите си. Бъдещата цел на този подфорум е да стане място за обратна връзка между бизнеса и образованието. Ако имате желание да помагате за развитието му и имате свежи идеи, моля свържете се с нас.

Модератор: fluffy cloud

infobgv
В началото бе словото
Обратна връзка:

Оферта Испания - ягоди за 3333 души- ЗА и ПРОТИВ

Мнение от infobgv »

VACACIONES BULGARIA
http://www.vacacionesbulgaria.com

Испания ще набира българи за бране на ягоди. Заплащането е 35 евро на ден с удръжките отива на 33-34 евро на ден !!! Работен ден 6 дена от 7 ( около 26 дена 860 е)
Това което ще ви кажа:
ЛОШИТЕ СТРАНИ
- Това са много малко пари за Испания.
- Ако храната се плаща отделно – няма да спечелите кой знае колко.
- Цените на услугите не са ниски, ако искате да печелите, 35 евро не са нищо, ще трябва доста мизерно да изкарате през периода си в Испания.
- Работата е доста тежка и е на слънце, преценете дали сте свикнали на такъв труд. Иначе ще ви се стъжни и пари няма да изкарате.
ДОБРИТЕ СТРАНИ
- Научавате езика – въпреки че контактите ще са ви само с българи ако имате желание ще може да научите няколко думи. Повтаряте – берете – повтаряте – берете...и така все нещо ще научите.
- Ще се запознете с начина на живот в Испания. Така ще може да останете или дойдете пак в Испания, но вече с език и за по - голяма заплата.

ЛОШИТЕ И ДОБРИТЕ СТРАНИ са страшно много затова отварям този форум, за да се изясни БРАНЕТО НА ЯГОДИ в Испания (то май потенциалните берачи на ягоди не се задържат във форумите.) На студентите и висшистите: не тръгвайте на тази работа – има много работа за Вас и то доста по-добре платена и по вашата специалност.

VACACIONES BULGARIA
http://www.vacacionesbulgaria.com
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

абсурд. Никога не бих отишла да бера където и да е каквото и да е. Представям си как прекрасно ще звучи в сивито ми после. А езика по-добре ще го науча от сапунките. :lol:
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

бе мене ме кефят бригадите по принцип,ама пак е късмет да попаднеш на готина.(макар че тук не става дума за бригада :")
Иначе за брането на ягоди - на мен по принцип ми се ходи в Испания адски много,щото 5 години го учих тоя език и НЕ ГО научих...щот съм тъпа... и все пак мисля че за няколко месеца там ще се оправя много по-лесно и ще го понауча ( имам солидна база )

Ама тва с брането на ягоди нещо.... по новините така го казаха все едно е супер яката мега добрата новина... *_* а работата е меко казано ужасна :") Зависи какви са условията на работа ...
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Crematory
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

E на тия мизерни пари!??!?! Какви могат да са условията? По 15 човека в една стая с една тоалетна и късмет, ако има баня. В София можеш да си намериш работа за тези пари или малко под тях, качествена.И в София това са пари, докато в Испания най-вероятно са под минималната.
Надявам се някога в Европа да започнат да ни приемат като специалисти, а не като берачи на плодове :roll:
infobgv
В началото бе словото
Обратна връзка:

RE: Работа в Испания

Мнение от infobgv »

Ами то специалистите навсякаде ги приемат - НАЛИ ЗАТОВА СА СПЕЦИАЛИСТИ....Европа е отвотрена за мозъците на БГ
Crematory
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Хъм? Англия се утрепа , братче, да ни иска, примерно. Във Франция безработицата е страшна, само до нас им е, за Германия не знам, не съм проверявала, не ми се живее там. А в Испания що не пишат, че търсят инженери българи, ами берачи на плодове....
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

То от къде се проверява за такива бригади?
Че лятото нямам нищо против до мръдна до Россия...
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
Kleo
Постоянно присъствие
Специалност: Славянска филология

Мнение от Kleo »

О матери Росси до сих пор я не почула ничего! Но проверявай в сайта на МОН-може и да пуснат нещо интересно! :wink:
"Ние не представляваме само това,което нашият здрав разум ни кара да вярваме,че сме!"
Аватар
Гост
Пишеща машина

Мнение от Гост »

Я тоже хочу поехат' в Россию...
Crematory
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Муа оси, ама на разходка. :D
Snate
В началото бе словото

Мнение от Snate »

Аз пък бих отишъл с приятелчета ,бира и една топка :) Ама за брането нещо не ми звучи добре :lol:
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Проверете програмите за обмен в СУ. Познавам няколко колеги от Славянски филологии, които са ходили по студентски обмен в Русия и не само - Украйна, Беларус...
Ibiza DJ
Аватар
Kleo
Постоянно присъствие
Специалност: Славянска филология

Мнение от Kleo »

В момента са публикувани в сайта на МОН в раздел Конкурси! :wink:
"Ние не представляваме само това,което нашият здрав разум ни кара да вярваме,че сме!"
Публикувай отговор

Обратно към “Работа, стаж и кариера”