Къде са Пора, Паган, Трипио, MZ4, nightwish и дори nrggirl, щото ми е нетърпимо скучно да чета сегашната версия на форума
Заля ме закъснялото прозрение
Модератор: Плазмодий
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Заля ме закъснялото прозрение
Тоя форум смуче.
Къде са Пора, Паган, Трипио, MZ4, nightwish и дори nrggirl, щото ми е нетърпимо скучно да чета сегашната версия на форума
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- ra4e^f
- Форумно зомби
Re: Заля ме закъснялото прозрение
присъединявам се..Циндил-Пиндил написа:Тоя форум смуче.
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Az kato predstavitel na mladata(e ne ot nai-mladata) generaciya, moga da vmetna, adjeba, shto si se nadyaval vinagi forumyt da e v pyrvonachalnia mu vid....
Toi evoliuira, kym dobro ili losho, pri nyakoi gi ima hysyt da pishat i chetat vsyakvi gluposti (da, mislya che povecheto to temite naposledyk sa takiva), pri nyakoi (kato men) go nyama...
I taka, forumyt prodyljava da se vyrti, segashnite uchastnici shte sprat da pishat vse nyakoi, estestveno moje i da se poyavyat novi forumozavri (tip raya), koitoshte ostanat i za v bydeshte... itaka
Toi evoliuira, kym dobro ili losho, pri nyakoi gi ima hysyt da pishat i chetat vsyakvi gluposti (da, mislya che povecheto to temite naposledyk sa takiva), pri nyakoi (kato men) go nyama...
I taka, forumyt prodyljava da se vyrti, segashnite uchastnici shte sprat da pishat vse nyakoi, estestveno moje i da se poyavyat novi forumozavri (tip raya), koitoshte ostanat i za v bydeshte... itaka
medicate, medicate
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Нямах това предвид. "Новите" форумци не ме дразнят (поне не всички), но определено се водят по течението и старателно избягват да мислят когато пишат. И какво по-удобно за тях от флууд-темите при това положениеphoebe написа:...
Абе все тая, пишете си колкото можете
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
За тия тримата и аз се замислих вчера...Особено Сашо не съм го чувала от един милион години!!!Циндил-Пиндил написа:
Къде са Пора, Паган, Трипио

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Присъединявам се.ra4e^f написа:присъединявам се..Циндил-Пиндил написа:Тоя форум смуче.