[проблеми със съня]

Място за дискусии на протребителите на форума на СУ

Модератор: Плазмодий

Публикувай отговор

Как спите? 0.0

със затворени очи
39
55%
с отворени очи и не дишам(Дракула 2000, бате)
7
10%
под чаршафки на офчици, прескачащи оградки
6
8%
гуФнал бутилка Шисто ИрлаНско пред ПНПБ
2
3%
на пода в стойка "преживяща пеперуда"- харе кришна йога стайл
0
Няма гласували
на дивана- леглата са за гъзарите
6
8%
в мензата на СУ- аз от там не излизам- топля се между листата марули
0
Няма гласували
у наше село спим у избата, баце- Опнали се на дамаджаната гроздова
3
4%
ъм..таковаа...студентски град...ама спя на перваза, щото от хлебарките за мен на леглото няма място...
5
7%
в Голфа- като всеки истински перничанин( Всички Astr-и в газовите камери Golf 2> all)
1
1%
на тонколоната...припадането се брои, нали?
2
3%

Общо гласове: 71

Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

[проблеми със съня]

Мнение от radja »

Цяла седмица си лягам в 2-3, защото чета преди да заспя. Въртя се като алтав и не мога да се отпусна, а след това се вдигам в 8 и цял ден съм на крак. Добре де, това хубаво- мой си проблем. Ама защо като пия и си лягам в 3(друг е въпросът дали на правилното място), пак се вдигам в 8??? Защо, бе мама му мръсна- искам да откърта едно 15 часа?

Как спите? Въртите ли се? Къде спите? В каква поза? Или са повече?

Колко спите?
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Имам твоите проблеми напоследък. Кофти тръТка - хем лягам доволно късно, хем искам да спя, хем не мога да заспя и се суча по цял час, хем на сутринта съм кукуряк в 7 (ща не ща, трябва. А и като не трябва - пак най-късно в 7.30 се ококорвам - ей, днеска пак) и цял ден съскам.
А снощи, когато можех да стоя наистина до колкото си искам (нали уикенд уж) и залегнах да гледам снукър (цяла седмица се опитвам да го направя), съм откъртила още на първия фрейм. :x А играеше Рони... както и да е. Сутринта си намерих цайсите из леглото и дистанционното под задника.

Впрочем, включих се в темата, основно за да ти кажа, че анкетата ти кърти. 'Псилютно.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Аз съм в Студенстски, но нямам хлебарки 8) !!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
radja
Гутенберг

Мнение от radja »

Blood Countess написа:Аз съм в Студенстски, но нямам хлебарки 8) !!
то и в Младост няма престъпност и задръствания^^
Сутринта си намерих цайсите из леглото и дистанционното под задника.
аз ш'си замълчЪ(=^

Мерси за анкетата(=
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Ми то и аз си замълчах. Поне да можеше да вибрира... пък то само ръби. Язък ми за снукъра, това е поуката.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
radja
Гутенберг

Мнение от radja »

Търговецът на кристал написа:Ми то и аз си замълчах. Поне да можеше да вибрира... пък то само ръби. Язък ми за снукъра, това е поуката.
помежду другото снукър никога не съм играл.(=

бтв дойде ми идея да си правя айс кафе със снежна топка(=
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Гадно е, щото ще се разтопи и ще стане блудкаво мазало. Иначе така става, когато човек не спи - такива идеи му идват на главата.
Впрочем, тая вечер, нали съм заспала на Евроспорт и след края на програмата пускат нещо като ТВ-шоп, или както там се води. Явно съм чула нещо оттам в просъница, защото сънувах тия "месотресачки", дето ги рекламират за отслабване. И няк'ъв принц имаше в съня ми, ама него не мога да го отдам на ТВ-шопа... :roll:
В края на ноември
Аватар
radja
Гутенберг

Мнение от radja »

може би си искала да си го купуш и в седемдневен срок да го върнеш ако не ти харесва...

всъщност, като се замисля, това се случва с голяма част от връзките ми^^
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Не, принцът беше в друг vol. от съня :) А оная вибрираща гадост наистина беше неприятна (приемам я като знак, че трябва да отслабна).
Пък за връзките.. какъв ти е проблемът? Особено в 7-дневен срок... тогава в общи линии е чук и чао (да не говорим, че първото не е задължително) - няма чувства, сълзи, истерии, вярност до гроб...
7 дни е много добър срок, мдам. :D Няма обидени - все едно е било проба някаква, за майтапа (айде, да не е 7 дни, 14 да е :)).
Слушай, Раджа, давай да си основем клуб, нещо като "Безсъници в Сиатъл", ама да си го кръстим БФС (Безсъници във Форума на СУ). Явно има нужда. :lol:
В края на ноември
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

Аз напоследък, да чукам на дърво, си спя нормално. Иначе е отвратително гадно като ти се настрои биологичният часовник да ставаш в 7 и си легнеш примерно в 3 пиян, на сутринта ти е лееекинко терсене.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Аватар
radja
Гутенберг

Мнение от radja »

Търговецът на кристал написа:Слушай, Раджа, давай да си основем клуб, нещо като "Безсъници в Сиатъл", ама да си го кръстим БФС (Безсъници във Форума на СУ). Явно има нужда. Laughing
става, ама аз нощем не вися по форуми...ама виж, клуб "Преследваме из цялата стая грахчето, което падна от чинията"- това е за мен.

а бе, няма обидени...всъщност почти винаги ми беснеят- как да обясниш, че просто нямаш лудото влечение и всичко е било на "проба-грешка-проба"(=
а 14-дневното...същото, ама на втората седмица вече се чудиш как да отбиеш срещата(=

пп т'фа за лекинкото терсене мен си ме държи до към 1-2 следобед, ама айди(=
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Откакто съм тук, т. е. два месеца почти, изобщо не съм спала :shock: :twisted: !!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

спя средно по 6 часа на денонощие. Много трудно ставам. Днес като се събудих ми се виеше свят :shock: сега още ми се вие... Като се събудя съм като пребит и не ми е яко затова мисля да спра да спя изобщо...
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Аз също редовно си спя по 6 чАса...мн ме е яд,че не мога и не мога да си легна рано,при положение, че ми е ясно,че на другата сутрин трябва да стана в 6:45....а преди като ходех на даскало,първа смяна почвахме в 7:30...тогава ставах ВСЯКА СУТРИН в 05:00...(Живея далече,за жалост)

Иначе като се напия обикновено след това не мога да спя до мн късно....особено ако не съм си легнала вкъщи...оцъклям се в 8:00-9:00, а съм си легнала в 04:00 да кажем...ама организъм,какво да се прави.

Иначе сега спя горе-долу добре,като изключим,че сънувам адските идиотщини,а доста често и кошмари...което май не прави съня ми много спокоен.. :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Аз не спя. За последните три денонощия съм спал 3 часа и 20 минути - 20 минути едната нощ, 3 часа - другата, третата не съм спал.

http://james-said.blogspot.com/2007/10/....-you.html - тук пише защо.
Публикувай отговор

Обратно към “Потребители”