Гласувайте, обосновете се в прав текст ако искате... пък ако случайно противниците на hidden mode се окажем повече и по-сплотени (
Да се махне ли опцията за скрит потребител?
Модератор: Плазмодий
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Да се махне ли опцията за скрит потребител?
Не знам възможно ли е изобщо, но нищо не ми пречи да проуча нагласата ви с една анкетка 
Гласувайте, обосновете се в прав текст ако искате... пък ако случайно противниците на hidden mode се окажем повече и по-сплотени (
), може да пратим една подписка до админите и да разбулим мистерията около някои потребители завинаги 
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Аз лично не виждам абсолютно никакъв смисъл от скрити потребители, но в крайна сметка разни хора разни идеали. С две думи, все тая ми е.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- Methuselah
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
- Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)
мене ми е все тая,но по принцип не е редно да се маха тази опция.нека всеки сам си прецени как да пребивава във форума.пък и някакси тва е леко диктаторско.и катавките са хора все пак 
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
- Diva_Magia
- Пишете, о, братя
- Специалност: География
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
- DADO
- Легендарен флуудър
Ъъъм... не успях да схвана какъв е смисълът на тази тема? Който иска да е инвизибъл да се скрие, и без това администрацията на форума има възможност да вижда и скрити потребители. Моите наблюдения сочат че инвизибъл в този форум са не повече от 5 потребители едновременно. Когато станат 5 открити потребители и 20 скрити, тогава анкетата ще стане актуална.
Понякога тази опция е много полезна. Особено когато наоколо се навъртат всякакви досадници
Понякога тази опция е много полезна. Особено когато наоколо се навъртат всякакви досадници
Ibiza DJ
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Аз съм инвизибъл for one reason only...
Ужасно мразя онуй горе: Потребители, разглеждащи този раздел: MERCES_LETIFER
Божеее, дай целия китайски народ да разбере, че в момента чета за космите в ушите на Циндиля
Иначе лентичката Потребители онлайн по-долу мноу мъ мефи, батка, и искам да се виждам там, ама...
Ужасно мразя онуй горе: Потребители, разглеждащи този раздел: MERCES_LETIFER
Божеее, дай целия китайски народ да разбере, че в момента чета за космите в ушите на Циндиля
Иначе лентичката Потребители онлайн по-долу мноу мъ мефи, батка, и искам да се виждам там, ама...