ФМИ -> ЕСПРИ

Архив на всички останали категории.
Аватар
KlimBo
В началото бе словото
Обратна връзка:

ФМИ -> ЕСПРИ

Мнение от KlimBo »

Има ли някой от ФМИ, който да я е писал тази изборна?
Аз се записах, но нямам време да ходя. От анотацията й разбрах, че ще се оценява проект. Този проект сега в началото ли ще се даде или към края на семестъра? Ние ли ще си избираме на каква тема да е сайта или ще ни се раздадат предварително определени теми?
Това е текстови блок, който се прикача към края на това съобщение, щото съм го бил пуснал. Има си ограничение от 255 символа ;-)
Аватар
Crescent
От дъжд на вятър

Мнение от Crescent »

Къде и как записа? Кой курс си?
Аз ходих в 209Б, но там ми казаха, че нямат информация за записването на избираеми дисциплини и да проверя след няколко дни отново. Това беше в понеделник. Днес гледам в сайта на ФМИ - там пише, че срокът е УДЪЛЖЕН ДО 20. Е как става тая работа?

Едит - видях, че дисциплината е за 3-ти и 4-ти курс информатика, което предполагам отговаря на част от въпросите ми :)
Аватар
KlimBo
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от KlimBo »

Записах, чрез сайта на ФМИ, но за I-ви курс не върши работа и май трябва с молба в 209А или директно при този, който води курса.
Това е текстови блок, който се прикача към края на това съобщение, щото съм го бил пуснал. Има си ограничение от 255 символа ;-)
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Crescent написа:Аз ходих в 209Б, но там ми казаха, че нямат информация за записването на избираеми дисциплини и да проверя след няколко дни отново. Това беше в понеделник. Днес гледам в сайта на ФМИ - там пише, че срокът е УДЪЛЖЕН ДО 20.
Понеже събранието на Факултетния съвет беше понеделник вечерта и тогава било взето това решение.
Сега може в акаунта си да отпишеш предишно записан курс, да запишеш друг, както и да не направиш никакви промени.
Изображение
Аватар
Crescent
От дъжд на вятър

Мнение от Crescent »

Днес отново ходих и този път ми беше обяснено, при това любезно :D Явно ще трябва да почакаме още, за да ни направят регистрации на сайта на ФМИ, за да се запишем. Иначе вече били почнали разните курсове, та съм изтървал и може да се наложи да наваксвам, но това при положение, че се навия, понеже петък ми беше свободен ден, а дисциплината, която съм харесал е точно тогава...
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

Спокойно, не си изпуснал почти нищо 8) Миналата седмица някои курсове не се провеждаха, на други се вайкахме, че трябва максимум 70, а ние сме 150, а на трети само си показахме муцуните за уточняване на удобното време :lol:
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Аватар
KlimBo
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от KlimBo »

Бетон, не си спомням добре, но мисля, че ти беше писал да не се записва нищо, което се води от Павлов.
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Грешиш.
Никога не казвам да НЕ се записва нещо си. И второ - не познавам никакъв Павлов.
Изображение
Аватар
KlimBo
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от KlimBo »

Явно наистина не си спомням, кой го беше казал това.
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re:

Мнение от Tripio »

KlimBo написа:Бетон, не си спомням добре, но мисля, че ти беше писал да не се записва нищо, което се води от Павлов.
сигурно аз съм го казвал :roll: или ако си записал, най-добре на изпита гледай да подкараш всичко без грешка, ако по някаква причина (дори синтактична грешка) задачата ти не върви - получаваш 0 точки :) ако е проект, предполагам че важи същото правило. поне на мен като ми водеше упражненията по функционално във 2-ри курс, така ни оценяваше контролните и изпита
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Публикувай отговор

Обратно към “Други”