Търсим студенти, мераклии за лекторат по фински :)

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Заключено
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Търсим студенти, мераклии за лекторат по фински :)

Мнение от Търговецът на кристал »

Търсим студенти, които искат да изучават фински (първо ниво) като лекторат към СУ, тъй като групата до момента е под критичния минимум, необходим за стартиране на курса. ВЕРОЯТНО става дума за 4 часа седмично (или наведнъж, или на 2 пъти по два), общо 60 часа на семестър, цената е около 90 лв (в Норд Студио цената за 50 часа е 250 лв), утре ще знам всичко точно (надявам се).
Моля желаещите да пишат в темата или да се обръщат за повече подробности директно към Мая Радичева, тел. 9308341 (10-12 часа в работни дни).
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Имам един желаещ под ръка, ще пиша скоро по-конкретно :)
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Nemesis
Постоянно присъствие

Мнение от Nemesis »

И аз искам... ама съм още малка! :( :?
For I find no pleasure in your physical pain
I want your christian soul to crumble ...

YOUR FUCKING SOUL!!!
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Не знам дали няма да е възможно, дори да не си студентка. Звънни да попиташ, ако искаш, аз няма да мога да се обадя утре (лекции :)).
Принцеса... а дано, че много ми се ще да се съберем повече хора и курсът да тръгне.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

И аз бих се изстрелял с подобен курс, но не знам как ще се впише в натоварения ми график. Много зависи кои дни ще са тия 2 х 2 часа или 4 наведнъж...
Трябва да знам дните предварително, за да кажа дали ще се запиша...
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Бе то и аз съм така... но става малко омагьосан кръг. Май дните се уточняват с преподавателката. За миналата година знам, че единият ден е бил събота.
Явно няма начин, ще се звъни още утре и ще пиша каквото съм разбрала.
В края на ноември
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Nemesis написа:И аз искам... ама съм още малка! :( :?
Аз пък съм прекалено голяма :lol: Дори не знам студентка ли съм вече :lol:
deathcrush
От дъжд на вятър

Мнение от deathcrush »

ако изскочи нещо такова за шведски съм навит....а между другото кои дни смятате да го направите?
първото пиле грабва червея, но втората мишка изяжда сиренцето.
be grimm and necr0 and c^lt
alas, dont be Dani Filth
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

Аз преди две години пробвах да се запиша на лекторат по шведски в СУ, ама организацията бе под всякаква критика и нямаше капка съобразяване със свободното време на желаещите.Дано сега са се стегнали малко :)
House MD, 03x02: I’m as happy as a pig in poop
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Интересувам се за второ ниво.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

То и аз съм за второ ниво, принципно, но за там съвсем няма да има кандидати, затова не е лошо да минем заедно първо и после, евентуално, да има хора, които да продължат и за второ. А и опресняване никога не е излишно (в случай, че е минало повечко време от първото ниво).
Иначе като дни - уикенда и петък късно следобед, евентуално и сряда след 17.30. Това е от мене.
В края на ноември
Ivana
В началото бе словото

Няма

Мнение от Ivana »

И НА МЕН МНОГО МИ СЕ ИСКА ДА СЕ ЗАПИША Р АМА МИ Е МН НАТОВАРЕНА ПРОГРАМАТА, Арабистика 2 курс съм.Все пак кажи кои са дните и часовете. :D
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Започвам все повече да се човъркам и все повече да ми се иска. Ще прежаля съботата, но в дните от седмицата мога след 18.30, а това сигурно ще ви е късно на повечето. Пък и по-дяволите, не знам дали мога да се запиша, като съм семестирално завършила. Някой има ли идея? А, видях, че имало телефон. Сега ще взема да се обадя да питам таз Мая. Дано вдигне. Не вдигна , разбира се. Що ли си въобразявам, че някой в СУ ще си вдига телефона в работно време... :roll:
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Аз принципно много искам да уча фински, но покрай шведския и латинския ще ми дойде много. Ако имаше летни курсове или нещо такова бих се записал, ама сега няма как.
Е, все пак в 4 курс ще учим фински, но доколкото знам то е по-скоро просто като запознаване с езика, защото няма как да се научи за толкова кратко време.
д-р_Хауз
От дъжд на вятър

Мнение от д-р_Хауз »

финският е мн различен от останалите скандинавски езици, прилича много на естонския и що-годе на унгарския, има адски мн падежи, 15 или 18, не съм сигурен и в крайна сметка се говори от не повече от 5 милиона души. Висока топка :) На мен също никой не ми отговаря на телефона, даден по-горе :roll: Иначе, ако е позволено на лектората да има нестуденти на СУ, 100% познавам луди глави, които ще се навият.
Заключено

Обратно към “Студенти - общ форум”