Кой къде е приет -втора нова специалност???
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Кой къде е приет -втора нова специалност???
-
Mimi
- Extraordinary
- В началото бе словото
Заповедта с класирането излезе на 13.09. Разпечатките са до каб. 239. В седемдневен срок от издаването на заповедта трябва да се запишете по факултети (само не знам дали 7 работни или календарни). Поне това пишеше като проверих аз 
The real God taketh heed lest a sparrow fall; but the God created from human vanity sees no difference between an eagle and a sparrow.
-
Mimi
Mimi, бяха ми изгубили уж молбата. Аз бях кандидатствал за две специалности, едната от които имаше неограничен прием и нямаше проблеми. и излязоха всички класирания, а мен ме нямаше никъде. В продължение на 2 седмици всеки божи ден съм "цъфвал" в 9 сутринта пред 239 кабинет и съм се разправял до обед с Жолиета Атанасова. Тя отначало искаше да изкара, че не съм си подал молба, ама си пазех листа с входящите номера. После почна да ми разправя, че били изгубили молбата. Най-накрая в последния ден, аз отидох там и им казах, че отивам в кабинета на Биолчев да се разбера лично с него. За 15 минути, откриха и двете молби, класираха ме и в двете специалности и оставаше само да се запиша. Нямам представа защо бяха тия номера, предполагам, че е било опит да пробутат някой свой човек в МО.
Стискам ти палци да се оправиш и ти. Просто не се отказвай, в повечето случай е война на нерви.
Стискам ти палци да се оправиш и ти. Просто не се отказвай, в повечето случай е война на нерви.
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Creed
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз никога не съм надценявала МО,даже напротив ,доста критикувам специалността(ако се разровиш или си чел постовете ми) 
Но като цяло като гледам какви неграмотни журналисти пишат..ужас ме обхваща.. Нищо лично,разбира се
Искрено се надявам да си от другата част
)
Но като цяло като гледам какви неграмотни журналисти пишат..ужас ме обхваща.. Нищо лично,разбира се
House MD, 03x02: I’m as happy as a pig in poop