СПОРТНИ ТАНЦИ

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

ninka
В началото бе словото
Обратна връзка:

СПОРТНИ ТАНЦИ

Мнение от ninka »

Разбрах,че има и това в департамента по спорт към университета.
Някой мисли ли да се записва,а ако има вече такива които са ходили,нека да споделят впечатленията си за да знам дали да се записвам(ако работата е сериозна)или да си ходя на Тае-бо.
''Две неща на този свят са бeзкрайни:човешката глупост и вселената.За второто не съм съвсем сигурен"(Алберт Айнщайн)
ninka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от ninka »

А бе никой ли не ги посещава тия танци,бре!
А такива от тае-бо има ли?!
Май повечето спортуват биоалкохолизъм и секс-ориентиране!!! :lol:
''Две неща на този свят са бeзкрайни:човешката глупост и вселената.За второто не съм съвсем сигурен"(Алберт Айнщайн)
Аватар
Marmelada
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Marmelada »

Сестра ми ги беше записала,аз веднъж ходих с нея.Тя самата въпреки че никога не е тренирала беше недоволна,а аз видях в тия ужасни танци губене на време.Отиди на майната си,чакай треньорката и танцувай две стъпки...просто се води ,че танцува някой.По-добре запиши друго,това е пълна глупост :silent:
Изображение
Аватар
katia_kateto
В началото бе словото
Курс: семестриално завършил
Обратна връзка:

Мнение от katia_kateto »

Аз пък ще запиша точно това, защото моята сестра от опит сподели, че понякога даже не е нужно и да ходиш или отиваш само за заверка, а при други спортове те карат и нормативи да правиш :wink:
Аватар
Marmelada
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Marmelada »

да,до колкото помня този номер ставаше,ако не е за самите танци това е идеалният вариант
Изображение
ninka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от ninka »

Мерси за информацията!Много ми се искаше да посещавам тези танци,но при тези условия ще се запиша на Тае-Бо.Само дано и там да не е така?!Някой ходил ли е??
Ния
В началото бе словото

:)

Мнение от Ния »

Танците са супер!!!Миналата година ходих на акробатичен rock-and-roll,както и на спортни танци(латиноамерикански и стандартни) и беше много забавно. :D Мненията са субективни,така че е по-добре човек да се довери на собствения си опит,т.е. да опита преди да си направи извод и да каже,че ''това е пълна глупост'' и ''губене на време''!!!!!
Да живееш значи да гориш и да не можеш да се стоплиш.(Ф.Ницше)
figure_skater
В началото бе словото

Мнение от figure_skater »

И Тае-бо ли има в университета?!Хмммм....
А Ния да те питам къде се провеждат тренировкоте по спортни танци?
ИзображениеИзображение
Ния
В началото бе словото

Мнение от Ния »

В сградата на Биологическия факутлет. :D Има спортна зала на 1-вия етаж.Смятам да се запиша тази година,ако тренировките не съвпадат с някакви лекции.Защото втория семестър миналата година се получи точно така. :( Другият проблем е,че местата свършват много бързо.
Не мога да дам гаранция,че ще ти харесат.Ако вече си тренирала спортни танци,може и да не ти е интересно,защото наистина се учат основни неща,но,лично за мен,беше много приятно. :D Въпреки че определено липсват мъже. :blob4: :(
Да живееш значи да гориш и да не можеш да се стоплиш.(Ф.Ницше)
Miss_Mind
В началото бе словото

Мнение от Miss_Mind »

А кога трябва да се запиша за да има места? И кога се разбира по кое време са тренировките и кога имаме лекции (за лекциите, доколкото разбрах, трябва да ни кажат на 1 окомври, обаче прочетох някъде, че окончателната програма става по-късно, защото в тази от 1-ви има дублиране на зали и други проблеми)?
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”