Размисли и страсти с: FeverNew
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
Размисли и страсти с: FeverNew
Дръж!
Последно промяна от Berserker на 19 Сеп 2007, 07:34, променено общо 1 път.
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
1. Коя черта на българина (по принцип) те дразни най-много?
2. А на българския футболен фен?
3. А на жена му?
4. Кой е написал 'Мила Родино'?
5. Кои са любимите ти места в България?
6. Хм... опиши първото си хлътване по момиче
7. Сега ако опишеш и идеалната партньорка!...
8. Доколко си доволен от живота си до този момент (примерно, по скалата от 1 до 10)
... толкова засега, после може пак
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
След невероятно големия интерес на хиляди съфорумци и аз трябва да отговарям на въпроси, както е регламентът...
Окей, започваме:
--
2. Лумпенизацията.
3. Че не разбира от футбол...
4. Вазов или Ботев, не съм сигурен... Are you kiddin' me?
5. Много са. Адски много. Ето някои от тях: Копривщица, Козлодуй, Триград, Банско, Созопол, София, вече станах фен и на Бургас, Боровец, има десетки исторически и културни обекти които съм посетил в десетки градове... Просто няма как да опиша всички.
6. Чааааак в осми клас беше. Много бях зле тогава, не че сега не съм де, но не чак толкова като тогава. Та, излизахме един път, но срещата беше пълен провал и нищо не стана. Скоро след това ми мина увлечението. Иначе и преди това съм харесвал момичета, в седми клас най-сериозно. Не броя малките увлечения преди това, просто те не са истински.
7. Impossible.
Но ето няколко характеристики, които трябва да притежава:
- да пие, по възможност много;
- да е интелигентна, по възможност много;
- да не е над 60 кила, даже това е много;
- да има чувство за хумор.
Сега не се сещам още, това не става така. Идеалния партньор не се избира по каталог или като се търси в база данни. То просто става.
8. Не повече от 7.
Окей, започваме:
--
1. Селянията на голяма част от българите, изразена в чалга... Хейт чалга! Комплексарщината на много българи, като например факта, че може да живеят в гарсониера, но трябва да имат последен модел ГСМ и хубава кола. Мога да продължа много...MERCES_LETIFER написа:![]()
1. Коя черта на българина (по принцип) те дразни най-много?
2. А на българския футболен фен?
3. А на жена му?
4. Кой е написал 'Мила Родино'?![]()
5. Кои са любимите ти места в България?
6. Хм... опиши първото си хлътване по момиче
7. Сега ако опишеш и идеалната партньорка!...
8. Доколко си доволен от живота си до този момент (примерно, по скалата от 1 до 10)
... толкова засега, после може пак
2. Лумпенизацията.
3. Че не разбира от футбол...
4. Вазов или Ботев, не съм сигурен... Are you kiddin' me?
5. Много са. Адски много. Ето някои от тях: Копривщица, Козлодуй, Триград, Банско, Созопол, София, вече станах фен и на Бургас, Боровец, има десетки исторически и културни обекти които съм посетил в десетки градове... Просто няма как да опиша всички.
6. Чааааак в осми клас беше. Много бях зле тогава, не че сега не съм де, но не чак толкова като тогава. Та, излизахме един път, но срещата беше пълен провал и нищо не стана. Скоро след това ми мина увлечението. Иначе и преди това съм харесвал момичета, в седми клас най-сериозно. Не броя малките увлечения преди това, просто те не са истински.
7. Impossible.
Но ето няколко характеристики, които трябва да притежава:
Сега не се сещам още, това не става така. Идеалния партньор не се избира по каталог или като се търси в база данни. То просто става.
8. Не повече от 7.
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Малкото туристи. Очаквах повече да има.Raya_Alexandra написа:Какво ти направи впечатление в Созопол?
Иначе, готини клубчета има, но и там се строи като за световно. За осемте дни, които бях там, само ден и половина нямаше червен флаг на плажа.
Много приятно и спокойно курортче, харесва ми, след като за трета година съм там...
Пък и ми допада делението на стар и нов град.
Последно промяна от FeverNew на 13 Авг 2007, 21:37, променено общо 1 път.
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
1. А! Т'ва да не е Златиньо бе?FeverNew написа:Но ето няколко характеристики, които трябва да притежава:
2. Има ли спец. причина да си от Славия?
3. Хедонист ли си?
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
1. Не.don_angelitto написа:1. А! Т'ва да не е Златиньо бе?FeverNew написа:Но ето няколко характеристики, които трябва да притежава:
- да има чувство за хумор.![]()
2. Има ли спец. причина да си от Славия?
3. Хедонист ли си?(взето назаем)
2. Явно съм някакъв мазохист, та да съм от "Славия", ама няма как... Can't change. Дядо ми е от "Славия", но това не е факторът, който ме е направил славист. "Бялата" магия сама е решила да ме грабне.
3. Не съм сладострастник, ако това имаш предвид, въпреки че всеки обича малките или големи удоволствия.
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
На първия въпрос:Raya_Alexandra написа:Защо "Оторизиран простак"?според мен не ти ходи
На какво се дължи смяната на аватара ти?
Защото на моменти изпростявам много, ако съм в 'подходящата' компания
И за да няма грешно впечатление, хората трябва да знаят, че на среща си имат и алкохолог. Да се знае какво да се очаква. Скоро ще го сменя, anyway.
На втория:
Имаше един израз, не помня на кой, който гласеше, че 'само глупаците не се променят'.
Както и да е, снимката съм я правил аз - уникалната арка на прохода Троян - Карнаре. Кефи ме адски много, нищо, че е продукт на сивата комунистическа действителност и на Строителни войски.
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Той не е само за форума, с него съм и на други места. Ползвам и други никове, но този ми е любим.бръм бръм написа:От къде идва прякора ти които си избрал за форума? Случайно ли го измисли или има някакво "по-така" значение за теб?
Ами откъде... Имаше една топка за едно световно първенство -

Казва се "FeverNova" - аз го комбинирах с факта, че си търсех нов ник, а и това прекрасно описваше ситуацията - 'нов' и 'треска', като последното беше моментно, но никът се запази и до днес.