Коя е любима та ви Punk група?
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
Коя е любима та ви Punk група?
Коя е любимата ви Punk група?
- Black Raven
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
ееее..The Casualties и Perkele също са нехора. Много ме кефят Anti-Nowhere league, но няма база за сравнение с The Clash. Strummer държи първото място. Иначе слушам и Bad Religion, но са ми малко еднакви.Vaskes написа:The Clash определено!
Другите ми любимци са Ramones, Секс пистълс (деба, що секс на английски се цензурира?), Joy Division, The Stranglers, Dead Kennedys, The Ruts... абе всичко, що е създадено преди 1980, другото не го уважавам, а тея съвременните ш**ни въобще не трябва да се наричат пънк.
бтв от новите групи- по-неизвестните са по-добри. Справка- Sun Eats Hours, ZSK...
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Добре де, малко крайно се изказахradja написа:ееее..The Casualties и Perkele също са нехора. Много ме кефят Anti-Nowhere league, но няма база за сравнение с The Clash. Strummer държи първото място. Иначе слушам и Bad Religion, но са ми малко еднакви.Vaskes написа:The Clash определено!
Другите ми любимци са Ramones, Секс пистълс (деба, що секс на английски се цензурира?), Joy Division, The Stranglers, Dead Kennedys, The Ruts... абе всичко, що е създадено преди 1980, другото не го уважавам, а тея съвременните ш**ни въобще не трябва да се наричат пънк.
бтв от новите групи- по-неизвестните са по-добри. Справка- Sun Eats Hours, ZSK...
А тея новите (не знам дали е така с двете групи, които спомена) обикновено много ги избива на хардкор, което не ме кефи.
ПП Забравих да спомена - ирландският пънк рулз!! The Pogues, Flogging Molly, The Bloody Irish Boys, Dropkick Murphys...
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
другият вариант е лиготия, което пък дразни мен. ако искаш- може да ти пратя нещо.А тея новите (не знам дали е така с двете групи, които спомена) обикновено много ги избива на хардкор, което не ме кефи.
тука две мнения няма.ПП Забравих да спомена - ирландският пънк рулз!! The Pogues, Flogging Molly, The Bloody Irish Boys, Dropkick Murphys...
The night that Patty Murphy died
is a night I'll never forget
Some of the guys got load-a drunk
and ain't been sober yet
^^
а бе, хора, пропуснахме Skrewdriver. Ugly Truth About Blackpool '77- An-ti-so-cial!
-
Drink_or_Die
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Е да, лиготията е съвсем злеradja написа:другият вариант е лиготия, което пък дразни мен.А тея новите (не знам дали е така с двете групи, които спомена) обикновено много ги избива на хардкор, което не ме кефи.
А любима песен - трудно е да посоча, но първата песен за която се сещам като чуя пънк е Anarchy In The U.K. !
-
Drink_or_Die
- В началото бе словото
- Обратна връзка: