Човешки ресурси HR ?

Toзи радел предоставя възможност на вас и на фирми да публикуват информация за нуждите си. Бъдещата цел на този подфорум е да стане място за обратна връзка между бизнеса и образованието. Ако имате желание да помагате за развитието му и имате свежи идеи, моля свържете се с нас.

Модератор: fluffy cloud

doc_papazov
В началото бе словото

Човешки ресурси HR ?

Мнение от doc_papazov »

Моля за малко информация, които знае да помага. Къде може да се запише специалист Човешки ресурси, бакалавър Човешки ресурси или пък да се изкара курс Човешки ресурси, квалификация Човешки ресурси, нещо каквото и да е!!! Моля ако някои знае ще се радвам ако ми помогне,моля даваите и телефони за връзка с лекторите или организациите ако има!!!
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

Привет!

Мисля, че като бакалавърска програмата не съществува. Има я като магистратура в Русенския университет "Ангел Кънчев", скоро и в Пловдивския и в Нов български ще стартира.

Търси страницата на Националния център за развитие на човешките ресурси. Там ще ти обяснят къде можеш да изкараш курс, евентуално.

Успех! :)
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Едната от магистратурите на социологията май е такава, виж в сайта на Философския факултет и разгледай, иначе социологията като бакалавърска става за човешки ресурси, поне доколкото аз знам.
http://forum.uni-sofia.bg/filo/display. ... ma_soc2_78
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Такам. Има Икономика и организация на труда в УНСС- бакалавърска и магистърска програма. В СУ има магистратура по Организационно повеедение към катедрата по Социология, което също може да ти свърши работа.
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Всичко става, аз работех в агенция за ЧР, повечето ми колежки бяха с бакалавър филология. От магистратурите можеш да избереш икономическа и психология, която вече са ти показали. В НБУ също има магистратура, но не знам как се нарича точно, провери в техния сайт.
Публикувай отговор

Обратно към “Работа, стаж и кариера”