Яко си я закъсал, мой човек. То и при мен не е розово с тройката кебапчета за септември, ама аз ще ги взема. А ти щом нещо получаваш съмнежи... кофти работа
Прекъсването е голям ташак.
Да, и аз мисля, че е най-добре да си избереш два по-лесни и по тях да учиш.Не се изсилвай и с 4-те, че да не се панираш накрая и нищо да не направиш.Няма страшно, не се притеснявай
BeReady написа:ух да му се невиди и изпити някой да има дори бегло предположение как стоят нещата с ФСлФ, че и аз имам 4 и съм малко притеснена май
Абе учи ти казвам Докато ровиш тук все щеше да прочетеш нещо.
Аз съм в славянски, няма значение къде си... Ти си в СУ, трябва да учиш, нали това е и причината да си студентка именно тук?
Ммм аз любопитствам щото някви легенди се носеха, че нямало да можеш да продължиш и такива тъпотии - че ще се учи е ясно, ма някак си се си мисля, че хората трябва да си поотпочинат през лятото
Според мен много зависи от факултета, но при всички случаи 4 изпита са доста и е много рисковано да се пробваш да записваш с толкова невзети.Освен това следващата година е още по-вероятно да останеш с още повече изпити, защото се натрупват,освен ако не си последна година, тогава имаш някакъв шанс да запишеш и така......Както виждаш не си сама в мъката си