Баси нашествието...

Място за дискусии на протребителите на форума на СУ

Модератор: Плазмодий

Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Баси нашествието...

Мнение от Richard B. Riddick »

Гледам 25-30 потребителя 80% от които не съм ги срещал да пишат из "любимите раздели" и какво да видя-всички се набутали в темата КСК :lol:
Много кандидат студенти,много нещо...
.
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

еми... така си е, човек трябва по някакъв начин да си намира занимавки, за да клинчи от учененто :lol: :lol: :lol:
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Хм... ще се въздържа от коментар.. Не, всъщност няма!
1. Това форум на студентите на СУ ли е или личен форум на избрани потребители с четирицифрен брой мнения?
2. 'Любимите' раздели с катинар и вериги ли са? С ценз някакъв? Тайна парола?!
3. Пък и какво ви притесняват кандидатстващите. То, в крайна сметка, не всички ще ги приемат и така форумът ще опустее (ма, че съм гадна)
Та тъй то... (не че съм кандитдатстваща, ама и мен много пъти са ме обвинявали, че пиша, пък никой не ме познава.. та, поради тази причина темата ми е присърце)
4. Младото поколение все повече се вманиачва по Интернет-обществата. Кой знае, може другата година да се наложи да се създаде нов (втори) форум за удовлетворяване на нуждите на напастта от кандидатстващи. С други думи, усмихни се, все по-зле ще става! ;)

Уф, съжалявам, че реагирам така. Ма както вече казах, особено навътре приемам подобни изявления ;(
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Ричи, то винаги е така по това време на годината, споко. Ще видиш като минат класиранията и народът се изнесе барабар с джапанките по морето, никой няма да се вясва.

Най-много някой ветеран от Люлин или закъснял студент от Студентски да понапише пет приказки на кръст...

Пък и е нормално да пишат хората - тук очакват да получат отговор на много важни въпроси. То и аз така започнах някога...отдавна :)
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Нямам нищо против кандидатстващите(много сложна дума,бе ей...:)),но те сега са се "наюрили" в форума докато трае КСК2007,после едва ли ще се върнат да пишат нещо в другите раздели.Само след някоя и друга седмица из форума ще е баси пустощта както каза Vintersorg. :roll:
А точно от форума едва ли ще намерят някакви кой знае какви сведения които да им помогнат в кандидатстването.Учене трябва :twisted: :twisted:
MERCES_LETIFER спокойно,бе никой не те обвинява ,за това ,че не те познава(това последното няма особен смисъл,ама ме кефи как звучи :lol: ). :D ...
.
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Е, нали трябва да има и нови лица,нови поколения, които да продължат делото ви :) Това не трябва да те безпокои, Richard B. Riddick, а напротив :)
Изображение
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Не ме безпокои ни най-малко.Напротив.Там е работата ,че повечето от новите въобще не пишат извън КСК.Вижте само от тези 7700 потребителя колко пишат из другите раздели.Не повече от педесетина(според мен няма и толкова) :roll:
Няма кой да ни продължи делото,май...Пък и аз съм тук както виждате,завършил или не ... :wink: :lol:
.
Аватар
sapiente
От дъжд на вятър

Мнение от sapiente »

Тц, тц, тц...За какво се затръшкал :lol:
Споко, човече, то децата сега ги вълнуват изпитите, нармално е - в КСК са, пък после ще си пишат и в другите раздели..
Със сигурност ще останат някои зарибени...и надявам се, че ще са достойни форумци :)
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Не се тръшкам,споко...
Просто отбелязвам :idea: :)
.
Аватар
sapiente
От дъжд на вятър

Мнение от sapiente »

Мда, прав си...и наблюдателен :wink:
И миналата година по това време се забелязваше същото явление.. :)
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Всяко лято е така и отчитаме всички рекорди, но от миналогодишната кампания останаха поне 10 активни потребители и поне още 20-тина посещаващи. Няма лошо! Ставаме повече... :P
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

чувствам се излишен в този разговор, но съм гад и държа да отбележа, че съм тук и чета^^
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

radja написа:чувствам се излишен в този разговор, но съм гад и държа да отбележа, че съм тук и чета^^
шпионираш от храстите,а :lol:
Изображение
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

а...воайорствам си...
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »