МОЛЯ ВИ-ПУБЛИЧНА АДМИНИСТРАЦИЯ ИЛИ ПОЛИТОЛОГИЯ

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Аватар
snowwhite
В началото бе словото

МОЛЯ ВИ-ПУБЛИЧНА АДМИНИСТРАЦИЯ ИЛИ ПОЛИТОЛОГИЯ

Мнение от snowwhite »

може ли някои да ми даде разяснение коя от двете специалности е по-добра защото смятам да кандидатствам наново и се колебая между двете
istori4ka
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Нито едната! :lol:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Това е един наистина добър съвет! :D Съвсем сериозно, като знам как се оплаква народът, който ги учи...
Аватар
snowwhite
В началото бе словото

Мнение от snowwhite »

ot kakwo to4no se oplakvat?nadqvam se ne ot tova 4e u4at mnogo,za6oto moqta nadejda kato 4ovek koito iska da se oturve ot istoriqta e 4e tam se u4i po-malko v otnositelna stepen razbirase predivid 4e govorim za SU
istori4ka
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Пиши на кирилица!
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

От една страна се оплакват, че поне от моите познати много малък, да не казвам незначителен процент работят по специалността и от друга, цитирам точно: "И бастунът ми да влезе политология и той ще завърши", публичната администрация пък на практика ги готвят 4 години за държавни служители с начална заплата 285 лева, което е забавен момент, като трябва да плащаш квартира в София например. И там повечето ми познати не работят по специалността и се нервят защо са си губили времето и са се юрнали към "престижните" специалности. Това слушам най-редовно, пък не знам.
shaho
Пишете, о, братя

Re: МОЛЯ ВИ-ПУБЛИЧНА АДМИНИСТРАЦИЯ ИЛИ ПОЛИТОЛОГИЯ

Мнение от shaho »

snowwhite написа:може ли някои да ми даде разяснение коя от двете специалности е по-добра защото смятам да кандидатствам наново и се колебая между двете
След средното образование всичко е бутафория. :lol:
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Xin написа: публичната администрация пък на практика ги готвят 4 години за държавни служители с начална заплата 285 лева, което е забавен момент, като трябва да плащаш квартира в София например.
И това. Но не само :lol: Направо ще ти препратя едно ЛС, което писах на едно друго заблудено дете скоро :wink:
Изображение

Reflection
В началото бе словото

Мнение от Reflection »

snowwhite написа:ot kakwo to4no se oplakvat?nadqvam se ne ot tova 4e u4at mnogo,za6oto moqta nadejda kato 4ovek koito iska da se oturve ot istoriqta e 4e tam se u4i po-malko v otnositelna stepen razbirase predivid 4e govorim za SU
толкова ли е страшно ученето в историята???
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Reflection написа:
толкова ли е страшно ученето в историята???
Вземи си думите назад! :lol: Страшничко е, но поне е интересно! :)
Изображение

Аватар
snowwhite
В началото бе словото

Мнение от snowwhite »

ученете е невероятно трудно понеже първо материал е много и второ имаме много изпити и по-голямата част са двусеместриални,което е отвратително.например аз на тази сесия имам 6 изпита-4 двусеместриални.а относно това че е интересно мога само да кажа че интереса се загубва при подобна сесия
istori4ka
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Добре де , трябва да си разбрала че в ИФ няма хлабаво, но така си е и почти в целия университет и ако искаш да се местиш само за да се оттървеш от ученето мисля че не си попаднала на правилното място :roll: Навсякъде си е натоварено,пък ти си реши вече дали ще заложиш на интересното или на "лесното" :idea:
Като птичка в небесата :)
Аватар
Марто
От дъжд на вятър

Мнение от Марто »

^PrincessA^ написа:
Xin написа: публичната администрация пък на практика ги готвят 4 години за държавни служители с начална заплата 285 лева, което е забавен момент, като трябва да плащаш квартира в София например.
И това. Но не само :lol: Направо ще ти препратя едно ЛС, което писах на едно друго заблудено дете скоро :wink:
Прати ми го и на мене това ЛС, защото и аз съм същия случай - историк, който се чуди кво да прави.
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия

Мнение от Mira »

мдам,и аз съм "същия случай",само дето се колебая между историята и психологията :roll:
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
snowwhite
В началото бе словото

Мнение от snowwhite »

[quote="Mira"]мдам,и аз съм "същия случай",само дето се колебая между историята и психологията :roll:[/quote][quote][/quote]
Mira i az v na4aloto predi da vlezna mnogo iskah da u4a psihologiq no sled kato tazi godina u4ihme pedagogi4eska psihologiq moga da ti kaja 4e ne e 4ak tolkova priqtno kato da go 4ete6 za udovolstvie:)ne znam moje bi se otnasq samo za tozi vid psihologiq,ako ostane6 v istoriqta i zapi6e6 pedagogi4eski profil 6e vidi6 kakvo e :shock:
istori4ka
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”