Индивидуален протокол.

Тук може да задавате помежду си въпросите, които са актуални в процеса на вашето следване в Софийския университет

Модератор: sientelo

^Milinka^

Индивидуален протокол.

Мнение от ^Milinka^ »

Имам един малко странен (да е кажа тъп) въпрос относно индивидуалните протоколи.Ясно ми е, че за тях се заплаща по 20 лв такса.Но миналата година за пръв път (и последен засега) ми се наложи да се явя на изпит по спорт с индив. протокол.Та получих си един такъв от канцеларията, отидох при преподавателя, написа ми оценка, занесох го обратно в канцеларията и се приключи.Тогава идея си нямах, че трябва да плащам нещо.Никой от замесените не повдигна въпроса.....Вече не си спомням дали на протокола има някакво място за печат от паричния салон или нещо такова.
Въпросът ми е дали няма да ми няправят някакъв проблем за това, че не съм си внесла таксата, понеже на практика СУ е назад с кинтите :twisted: ?
Благодаря ви предварително!
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Лично аз не знам дали някой тук ще може да ти отговори на този въпрос, но какво пък толкова, щом са ти взели протокола , хич не се и тревожи повече :idea:
Като птичка в небесата :)
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Има изискване индивидуалния протокол да се заплаща при определелни условия, например след поправителната сесия, при трето явяване на изпит май и разни такива, а по принцип не се плаща, така че щом не са ти поискали пари, просто в твоя случай не е било необходимо. Иначе не биха и го дали без да платиш.
Аватар
Maleficus
В началото бе словото

Мнение от Maleficus »

Предлагам да отидеш да питаш секретарката що не ти е взела парите :twisted:
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Не винаги се плаща. Не съм сигурна при какви условия бяха платени, но щом не са ти взели парите, едва ли е било случайно, споко! :wink:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
ne
В началото бе словото

Re: Индивидуален протокол.

Мнение от ne »

Здравейте,
трябва да се явявам на изпит септември с индивидуален протокол. Знаете ли кога трябва да го взема от секретарката, сега или септември, каква е процедурата?
Благодаря предварително!
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Re: Индивидуален протокол.

Мнение от MidwinterSun »

Ъъъм... а защо трябва да септември да се явяваш с индивидуален протокол? Или изпитът ти е от миналата година?

Протокола можеш да си го вземеш по всяко време, първо плащаш таксата за него в паричен салон, след това с касовата бележка ти го издават в отдел студенти.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Административни въпроси”