За какво мечтаете?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
За какво мечтаете?
Успехи,пари,любими хора,околосветски пътешествия...Какво

-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Оффф, ми аз май съм страшно НЕ-поетична, романтична и не знам си още каква личност, щото не мечтая за нищо кой знае какво...Просто си поставям цели и после ги гоня докато ми капнат краката или не се появят някакви по-примамливи
А какви са ми целите в момента, ами...за в близкото бъдеще- да скоча с бънджи и да си направя tattoo, да си намеря няк'ва работа тука за лятото....а за по- далечно- да успея да си намеря "едни хора", които да ме уредят в държавната администрация( щото т'ва без "хора" не става
), да получавам там големите пари и да купя на мъжа ми джип, с който да ме кара на работа
Общо взето са т'ва.
А да- мечтая си BAYERN MUNCHEN да спечелят пак Шампионската лига, ама т'ва вече не зависи от мене, освен ако не получавам наистина МНОГО големи пари 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- juventus_dzd
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
Нямам мечти
Мечтите не се сбъдват и който си го мисли просто подценява себе си и собствената си роля и тежест.
Когато поискам нещо, просто го получавам. И трябва да е с лекота, иначе ми писва много бързо
И никога не си поисквам неща, които знам, че няма да постигна с лекота.
"It is either easy or impossible"
Salvador Dali

Когато поискам нещо, просто го получавам. И трябва да е с лекота, иначе ми писва много бързо
"It is either easy or impossible"
Salvador Dali
Хмм...тук не съм много съгласна. Мечтите се сбъдват когато ги има и работиш за това те да станат реалност. Просто ги превръщаш в свои цели и желания...упорит си, търсиш начин за реализирането им, правиш опити и в крайна сметка успяваш(това е моята гледна точка и аз постигам това, което искам по този начин или поне по подобен начин). МечтитеKeineSonne написа:Мечтите не се сбъдват и който си го мисли просто подценява себе си и собствената си роля и тежест.
Когато поискам нещо, просто го получавам.
GBS: 'Two tickets reserved for you, first night Pygmalion. Bring a friend. If you have one.'
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил
-
Queen_Of_Snow
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Снежна кралице, имаш страхотен сиг
Моите мечти...се менят с времето...но най-общо искам да запазя свободата си да променям живота си тогава, когато почувствам нужда. Не искам да попадам в омагьосан кръг, в някакво циклене от 9 до 5 зад някое бюро 25 години... Не искам да губя приятелите си заради "няма време", не искам да създавам и поддържам познанства само заради някакви връзки или заради работата. Не искам да попадам в това, което се опитвам да скицирам с няколко изр не толкова успешно. Дори и да трябва да си живея бедно цял живот. Не искам парите да определят всичко, което правя.
А не толкова прозаично, искам да имам куче, да пътувам..и няколко др неща.
Моите мечти...се менят с времето...но най-общо искам да запазя свободата си да променям живота си тогава, когато почувствам нужда. Не искам да попадам в омагьосан кръг, в някакво циклене от 9 до 5 зад някое бюро 25 години... Не искам да губя приятелите си заради "няма време", не искам да създавам и поддържам познанства само заради някакви връзки или заради работата. Не искам да попадам в това, което се опитвам да скицирам с няколко изр не толкова успешно. Дори и да трябва да си живея бедно цял живот. Не искам парите да определят всичко, което правя.
А не толкова прозаично, искам да имам куче, да пътувам..и няколко др неща.
Последно промяна от Brainless Pirate на 09 Дек 2005, 23:42, променено общо 1 път.