Тук или в Чужбина
Модератор: fluffy cloud
Тук или в Чужбина
Та така, все на някой му се е случило да се запита дали в някоя друга страна няма да му излезе късмета. Дали ще става въпрос за бригада или приемане в университет, все тая. Въпросът ми е, и се извинявам, ако това не е правилното място, мислите ли че в чужбина има повече възможности и бихте ли я предпочели пред България по каквито и да било причини?

"Life is the question. Death is the answer."
"If someone truly desires something, the whole Universe conspires to help them get it." -The Alchemist
- united_colors
- От дъжд на вятър
- Курс: четвърти
-
Dr. Socrates
- В началото бе словото
Ïî èçêëþ÷åíèå äà
Àç ïðåäïî÷åòîõ ÷óæáèíàòà, íî áÿõ íåâåðîÿòíî äîáðå ïîäãîòâåí, ïîïàäíàõ íà ñðåäà - òàêàâà, ÷å Áúëãàðèÿ íå ìè å ëèïñâàëà (÷èñò êúñìåò) è óñïÿõ äà çàâúðøà ñåìåñòðèàëíî çà 1ã. Ïîñëå ñè íàâàêñàõ ïðîïóñíàòàòà ãîäèíà! 
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
uhuru, Оффтопик е от темата съм, но тук ти виждам аватара, затова тук ще постна. Моето уважение към Кърт, наистина, обаче картинката ти е много широка и разтегля целия форум.
Иначе, за чужбина, за обучение в чужбина, специализация или магистратура, аз съм "за", това е много полезен опит и в личен план, и в професионален, като специалист можеш да станеш по-добър, и като си свериш часовника с други хора и методи в твоята тематика. Освен това представяш България там, да знаят, че ние тука не спим, ами сме добри
. И като се върнеш, опитът ти и знанията от там са ти от полза тука и можеш да допринесеш за развиването на твоята област тука. Е мъгливо се изказвам, ама не ми се навлиза в подробности.
Не е нужно да се "махнеш", просто отиваш, изкарваш обучението или бригадата, и се връщаш.
Иначе, за чужбина, за обучение в чужбина, специализация или магистратура, аз съм "за", това е много полезен опит и в личен план, и в професионален, като специалист можеш да станеш по-добър, и като си свериш часовника с други хора и методи в твоята тематика. Освен това представяш България там, да знаят, че ние тука не спим, ами сме добри
Не е нужно да се "махнеш", просто отиваш, изкарваш обучението или бригадата, и се връщаш.