Има ли връзка музиката с външния вид?

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Публикувай отговор
keli
В началото бе словото

Има ли връзка музиката с външния вид?

Мнение от keli »

Незнаех как да озаглавя темата..но въпросът ми е:Има ли значение това че съм с руса коса,с това че слушам рок или метЪл??Защото много хора си мислят че задължително щом слушаш такава музика трябва да си с черна коса и т.н,а ако си рус значи си чалгар.. :evil: :x
А според мен лично няма нищо по-хубаво от момиче с дълга руса коса и черни дрехи..поне не мисля че е грозно,или че е престъпление..
Защото все пак музиката не се определя от косата,тя си е в теб независимо от всичко и от всички!И не мога да приема че някои хора казват че това не е моят стил и трябва да бъда някаква лигава кукличка!

Споделете и вие какво мислите..
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Не е задължително да има връзка, макар че наистина за твърде много хора връзката е неотменна. Аз също слушам рок и метъл, но през повечето време съм си облечена съвсем нормално. А пък за цвета на косата... Е, боядисвам си моята черна, но просто защото на мен така ми харесва, а не заради музиката, която слушам. 8)
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
Аlien
От дъжд на вятър

Мнение от Аlien »

Защо се занимаваш с глупости?
"Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm."
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Има ли връзка външността с музиката, която човек слуша... Ами моето мнение е, че си е от човек до човек, някои смятат за нужно за покажат, че си падат (например) по тежката музика и тук таме виси по някоя верига или пиърсинг на по-странно от обичайното ухо място, други пък си падат по електронните неща и си боядисват косите... Дали го правят, защото търсят негласното одобрение от други "себеподобни", дали го правят за да изразят мълчаливо несъгласието с всичко ставащо наоколо, не знам.
За мен лично не съществуват такива неща като "ако си метълка, обличай се в черно и носи тъмен грим" и т.н... Облеклото е просто още едно от нещата, с които се опитваме да подчертаем вярванията си, възгледите си за нещата от живота и така :)
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Странни въпроси те вълнуват... :roll: :D
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
don_angelitto
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от don_angelitto »

Аз съм с кестенява и 'ич не ми пречи да слушам чалга да ти кажа. :D
Аватар
MissDi
Паисий

Мнение от MissDi »

НЯМА!!!
В бирата се крие силата, във виното мъдростта, а във водата - микробите!
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

никаква ;)
In vino verittas
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

виж, тези отгоре се опитват да те убедят в противното, но аз лично смятам, че е абсолютно недопустимо да имаш руса коса (а недай си Боже сини очи, тогава вече нещата са кошмарни!) и да слушаш тежка музика. това е гротескно и мисля, че си заслужен обект на подигравки от много и много хора, които ОЧЕВИДНО са доста по-напред от теб с материала.

сериозно вече - как изобщо ти дойде наум да слушаш твърда музика с тези руси коси? това е абсурдно. в момента се сещам за едно момиче, което е русо, че и синеоко (Боже опази) и има определено влечение към правилната музика (правилната за мен, ама аз съм тъмнокос). та това момиче всъщност нищо не разбира, тотално не е в час с ЕДНА КАМАРА неща. повечето песни, които ми е давала да чуя са АБСОЛЮТНИ бози и ги намирам пределно отегчителни. всъщност, заради тях старателно я отбягвам. мисълта ми е, че основната причина за това е въпросната руса коса, тя е прецакала всичко.

та съветът ми е - или си хващай чалгата или се боядисай в черно докато е време. среден път няма. само среден пръст, в случай, че не го направиш.
Последно промяна от Darksorrow на 14 Апр 2007, 23:23, променено общо 1 път.
Изображение

Fcuk you, I won't do what you tell me
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Dark$orrow, ти уби всичко детско у мен с тоя пост... :lol:
Изображение

Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

някой трябва да го каже в прав текст, какви са тия успокоявания за косата нагоре...

а като гледам, авторката вече е писала, че се носи в черно - ПРАВИЛНО! всеки друг цвят е тотално ънаксептъбъл и говори за пълна безвкусица и несериозност към любимата музика. на кой нормален метъл (или човек с подобни вкусове) изобщо би му дошло наум да носи зелена тениска или пък пепелнорозово (хехе) потниче.

хайде да си имаме уважението, значи.

не знам какво изобщо си мисли момичето с подобни темички, но за нейно добро се надявам да се усети навреме!
Изображение

Fcuk you, I won't do what you tell me
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

А, ами аз съм с естествено руса коса ( никога не съм се боядисвала ) и си слушам тежка музика. Ама не се обличам в черно само и никога не твърдя, че съм "метъл"...
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

а аз да ви кажа, си се нося с дългата къдрава коса (към която отношение може да вземете в съответната тема), дънките, слейъра (който си отива с косата, Дид !) и кубинките, слушам си чалга при съответните обстоятелства, па даже и на чалготека се случва да отида (ако ме пуснат на входа)... та искам да кажа, че ние с тебе, Кели, се допълваме перфектно! ако сме заедно, като сме в чалготека ще си мислят че ти си ме замъкнала, като сме на метълско мероприятие, ще си мислят че аз съм те довел :lol:
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Намерихте се :lol:
Изображение

keli
В началото бе словото

Мнение от keli »

Dark$orrow написа:виж, тези отгоре се опитват да те убедят в противното, но аз лично смятам, че е абсолютно недопустимо да имаш руса коса (а недай си Боже сини очи, тогава вече нещата са кошмарни!) и да слушаш тежка музика. това е гротескно и мисля, че си заслужен обект на подигравки от много и много хора, които ОЧЕВИДНО са доста по-напред от теб с материала.

сериозно вече - как изобщо ти дойде наум да слушаш твърда музика с тези руси коси? това е абсурдно. в момента се сещам за едно момиче, което е русо, че и синеоко (Боже опази) и има определено влечение към правилната музика (правилната за мен, ама аз съм тъмнокос). та това момиче всъщност нищо не разбира, тотално не е в час с ЕДНА КАМАРА неща. повечето песни, които ми е давала да чуя са АБСОЛЮТНИ бози и ги намирам пределно отегчителни. всъщност, заради тях старателно я отбягвам. мисълта ми е, че основната причина за това е въпросната руса коса, тя е прецакала всичко.

та съветът ми е - или си хващай чалгата или се боядисай в черно докато е време. среден път няма. само среден пръст, в случай, че не го направиш.
Аз пък не мисля че е НЕДОПУСТИМО! :!:
Какво значи недопустимо..в музиката няма недопустми неща..Всичко опира до това какво харесваш,какво те кара да изтръпваш когато слушаш дадена музика..и дали я цениш заради нещо,а не дали те смятат за недостоен..примерно заради цвета на косата..тва е много повърхностно мислене..И защо пък да трябва да съм "заслужен обект на подигравки" за това че не слушам чалга,а по тежка музика..Това ми харесва и това искам да слушам и да си пея..какво пък..Усещането е неповторимо и емоциите които внася тая музика..Но какво да обяснявам като съм руса и това пре***** всичко! :evil:
Между другото има много момичетъа и момчета,които са с черни коси и се носят в черно примерно,и пак слушат чалга..А има и метъли/рокаджии с дълги руси коси,което явно не им пречи да слушат тази музика!
Както и на мен не ми пречи с нищо косата! :twisted: И така съм си добре,така че нито ще се хващам в чалгата,нито ще се боядисвам в черно!Това може да го направи само някое позьорче,което от вчера е решило да слуша метъл и няма никакви принципи и самоуважение..а пък аз не съм от тях..Затова ще си бъда такава каквато съм и ще се кефя на музиката,на която винаги съм се кефела! :headbang: :blob6:
Среден пръст за тези които не го разбират и се мислят за всемогъщи само защото някой е по-различен и се чувства добре така!Все пак не живея заради тях,а заради себе си..така че само някой да опита да ме спре да го слушам... :twisted: Няма как да стане! :P

Айде лека вечер! :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”