Стипендия за студент с един родител
Модератор: sientelo
-
espiritusanto
- В началото бе словото
Стипендия за студент с един родител
Имат ли право на стипендия студентите с ЕДИН родител който не е инвалид???
-
espiritusanto
- В началото бе словото
- Mo'Nique
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
от личен опит - имат, депозира се копие от акт за раждане еили смъртен акт, пови6ава се успеха с около 0,5 и така у4астваш...
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Зависи какъв е случая. Аз лично много се разправях, защото не искаха да ми приемат документите в началото (не става въпрос за смъртен акт). Само акт за раждане не щяха, та трябваше да се обясняваме 100 часа. Така че - следващия път на място и питаш.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
predpolagam , che i na vas , koito ste s edin roditel i ste pisali po-gore, vi prevejdat pensiq ot nqkvi si 50-60 leva na mesec. na mene sega ot NOI mi kazaha , che lqtoto shteli da mi q sprat, poneje semestarat e svarshil , a druga godina si varvi i lqtoto. Interesno mi e da razbera dali tova e edini4en slu4ai ili i na vas taka sa vi kazali .
Пиши на КИРИЛИЦА.
Пиши на КИРИЛИЦА.
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Това е когато кандидатсваш ли.Street Spirit написа:Доколкото знам- преференциите се свеждат до това, че се повишава балът с една единица, защото е с един родител.
Това за един родител какво означава, че единият е умрял или двата родители са разведени и ти живееш при единият родител. И ако е второто, това как може да се докаже и документи за това кога може да се подават.
Умният излиза от трудни ситуации, но мъдрият не ги допуска.

- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Ами, ако си с един родител си кандидатсваш нормално за стипендия. Но ако единият е в неизвестност или починал, тогава ти се повишава бала с една единица. И искат копие от акта за раждане и смъртен акт/бракоразводно.aleksander написа:Това е когато кандидатсваш ли.Street Spirit написа:Доколкото знам- преференциите се свеждат до това, че се повишава балът с една единица, защото е с един родител.
Това за един родител какво означава, че единият е умрял или двата родители са разведени и ти живееш при единият родител. И ако е второто, това как може да се докаже и документи за това кога може да се подават.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."