Вижте как живеят бълграските студенти в чужбина.
Защо избрах да уча в България...
Модератор: Плазмодий
Защо избрах да уча в България...
Защо избрах да уча в България, а не в чужбина? Задавали ли сте си тоя въпрос? Аз също се колебах къде да уча и учих и в България, а също и в Германия и в двата случая си имаше и предисмтва и недостатъци, но най решаваш фактор си бяха парите.
Последно промяна от Dany на 26 Фев 2007, 16:26, променено общо 1 път.
- pliu6eno_me4e
- Драскач
- Обратна връзка:
ми в Англия дам наистина, но в Германия все още няма такси. Въпреки че се очаква да въведат от следващия семестър.мен ме спряха парите....прекалено са високи таксите за чужденци....особено в Англия,където исках да уча
Има специалности и на английски, ако някой не знае немски, а със сигурност магистратурите се карат всички на английски. което аз лично смятам, че си е добра оферта.
Последно промяна от Dany на 23 Фев 2007, 16:55, променено общо 1 път.
Мерси на Crematory 
Dany, ами те сега нали англичаните спонсорират български кандидат-студенти да учат на Острова и така има възможност да избегнеш да даваш тези около 3000 паунда на година. Ама като ако го влезеш в тоя омагьосан кръг ще си стоиш там и след като завършиш, тъй като трябва да връщаш парите.
Иначе аз чакам да ми издадат академична справка от училището и така да видя каква ми е възможноста да се преместя да уча висше извън България. Сигурно тази справк ще ми е готова до седмица и вече зависи от университета, където желая дали ще ме вземе. Затова надежди аз все още имам, но все пак си се готвя всеки ден за изпитите у нас.
Dany, ами те сега нали англичаните спонсорират български кандидат-студенти да учат на Острова и така има възможност да избегнеш да даваш тези около 3000 паунда на година. Ама като ако го влезеш в тоя омагьосан кръг ще си стоиш там и след като завършиш, тъй като трябва да връщаш парите.
Иначе аз чакам да ми издадат академична справка от училището и така да видя каква ми е възможноста да се преместя да уча висше извън България. Сигурно тази справк ще ми е готова до седмица и вече зависи от университета, където желая дали ще ме вземе. Затова надежди аз все още имам, но все пак си се готвя всеки ден за изпитите у нас.
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
тука е всичко , което има значение за мене, никога не съм можела да бъда дале4е
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка: