ФК "Форум СУ" - организационна тема!
Модератори: ники, Methuselah
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
ФК "Форум СУ" - организационна тема!
Кой е свободен за предстоящата контрола (вероятно на 17-и, събота)?
Определете час на сблъсъка, на кой кога му е удобно.
Лично аз нямам претенции за час, изпитите ги свърших.
Очаквам включване от съотборниците си!
Определете час на сблъсъка, на кой кога му е удобно.
Лично аз нямам претенции за час, изпитите ги свърших.
Очаквам включване от съотборниците си!
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Боян Биолчев
- [ OVeRMiND ]
- Пишете, о, братя
- Mauricio87
- В началото бе словото
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ок, и аз съм свободен за утре
археолозите знаят ли, или да звъня? тя Дани ми се обади вчера да ме пита дали ще играем в събота, ама не можах да й кажа нищо.. ще изчакам още 2-3 часа и ако никой от тях не отговори тук, ще звънна.
бтв вчера и днес се видях с Елмо, той каза че информатиците нямали хора за контрола утре, но той е свободен и ако не ни стигат хората, ще му се обадя да дойде
последно, 11 пред Ректората? (и дано да не вали!)
бтв вчера и днес се видях с Елмо, той каза че информатиците нямали хора за контрола утре, но той е свободен и ако не ни стигат хората, ще му се обадя да дойде
последно, 11 пред Ректората? (и дано да не вали!)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
- FeLiKS
- Пишете, о, братя
И на мен ми е все едно....така и така е контрола. Затова ...вижте там колко ще се съберете, ние ще направин същото и утре на място ще се види по колко играчи ще бъдат стартовите състави.
P.S. Ние няма да сме повече от 7 човека, а и терена е максимум за толкова.Въпроса се свежда до това дали ще се рита по 5+1 ,или по 6+1.
P.S. Ние няма да сме повече от 7 човека, а и терена е максимум за толкова.Въпроса се свежда до това дали ще се рита по 5+1 ,или по 6+1.
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
засега сме:
Трипио
Джава
Златиньо
Гелето
Пешо
Марио
Боромир май беше споменал че ще играе, ама не е писал в тая тема. някой ако му има номера, да му звънне. аз сега ще му пиша ЛС, ама не знам кога ще го види.
а, и какво става с ДобреФФ? той беше казал че е свободен, ама и той не е писал тук
на терена на СМГ дренажната система не е по-добра от на всеки друг училищен терен, ама ако не вали много, ще има макс една локва, там дето е дупката при едната врата
Трипио
Джава
Златиньо
Гелето
Пешо
Марио
Боромир май беше споменал че ще играе, ама не е писал в тая тема. някой ако му има номера, да му звънне. аз сега ще му пиша ЛС, ама не знам кога ще го види.
а, и какво става с ДобреФФ? той беше казал че е свободен, ама и той не е писал тук
на терена на СМГ дренажната система не е по-добра от на всеки друг училищен терен, ама ако не вали много, ще има макс една локва, там дето е дупката при едната врата
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове