Ботове! (02/2005г.)
Ботове! (02/2005г.)
Ало, админа 
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
Админа се опитваше weekend-а да учи за предстоящия му в сряда изпит. Аз още отдавна предложих, ако някой има желание, да даде идеи за нови раздели за форума и да им бъде модератор.
А за модератор на останалата част от форума нямам нищо против да сложа и някои от по-активните потребители, макар че ползата е малко съмнителна - за щастие сравнително рядко се намират некултурни ботчета и потребители, пък и аз, уви, се налага да седя пред компютъра.
P.S. Е затова пък ботовете са доста досадни - аз реших да отговоря още при първото срещане на ракламката, а се оказа, че я има още няколко пъти. Така че ако решите ще сложим модератори.
А за модератор на останалата част от форума нямам нищо против да сложа и някои от по-активните потребители, макар че ползата е малко съмнителна - за щастие сравнително рядко се намират некултурни ботчета и потребители, пък и аз, уви, се налага да седя пред компютъра.
P.S. Е затова пък ботовете са доста досадни - аз реших да отговоря още при първото срещане на ракламката, а се оказа, че я има още няколко пъти. Така че ако решите ще сложим модератори.
Вярно е, че подобни изцепки са рядкост, но е добре да има модератори! Това, което ми направи впечатление е, че същата реклама се беше появил и в раздела, в който Стоил е модератор и веднага беше изтрита! Това явно означава, че той има модераторски права само за този раздел и не може да контролира останалите!
Нека и другите да дадат мнение по въпроса!
Нека оставим нашия админ да си вземе изпитите и да чете на спокойствие
Нека и другите да дадат мнение по въпроса!
Нека оставим нашия админ да си вземе изпитите и да чете на спокойствие
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
-
pora
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- icaci
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Същите реклами ги има и във форума на ПСБО на СУ. Явно тия гадове търсят форуми в Гугъл и атакуват.
Димо, ако ти се занимава може да преименуваш posting.php на sdfsjfsd.php и промениш линковете към него в темплейтите. Също така промени phpBB на p-h-p-B-B в copyright-а долу и в коментарите в HTML-а. Може би ще помогне за отсичането на по-неинтелигентните спам ботове. А такива ще има все повече и повече, за нещастие
@stone, за форума на Стоил е ясно - то там всички чужди постове се трият. Ако не го знаех къде се подвизава във факултета тоя пич, то сериозно щях да си помисля, че е бот
Димо, ако ти се занимава може да преименуваш posting.php на sdfsjfsd.php и промениш линковете към него в темплейтите. Също така промени phpBB на p-h-p-B-B в copyright-а долу и в коментарите в HTML-а. Може би ще помогне за отсичането на по-неинтелигентните спам ботове. А такива ще има все повече и повече, за нещастие
@stone, за форума на Стоил е ясно - то там всички чужди постове се трият. Ако не го знаех къде се подвизава във факултета тоя пич, то сериозно щях да си помисля, че е бот
Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.