Kак върви сесията? - зимна (29.05.2005)
- Гост
- Пишеща машина
Kак върви сесията? - зимна (29.05.2005)
Похвалете се как е?Аз имам 2 изпита,ама и те ми стигат 
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Латинският мина - 4
Защото не съм знаел подвидовете на трето склонение.... ама както и да е. В понеделник ме очаква Езикознание с Багашева или Пенчева (или и двете) и уча малко - Заспивам със Ferdinand de Saussure и се събуждам с Noam Chomsky...
ТЛ:
Мръсник!
И на 15-ти Литературознание... Този семестър три, следващия - 6
ТЛ:
Мръсник!
И на 15-ти Литературознание... Този семестър три, следващия - 6
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Sonia_nik
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
:)
Sladurkovci,az li sum edinstvenij entusiat,koito si e vzel vsi4ki izpiti(5 izpita) s ocenki-5,6,5,6,3?
i taka krainij rezultat e vuv vida Sonia:SU-5:0:)
Mojta sesij ve4e mina.Az sega sum na o4ni,no da si priznaj ne mi e jsno sledva6tata kak 6te j vzema

Uspeh na tezi ot vas,koito o6te ne sa priklu4ili
Stiskam palci 
Mojta sesij ve4e mina.Az sega sum na o4ni,no da si priznaj ne mi e jsno sledva6tata kak 6te j vzema
Uspeh na tezi ot vas,koito o6te ne sa priklu4ili
Budi 4ovek,a ne 4ove4e.Givei,no nikoga ne tlei.I ako moge6 smei se na sudbata,za da ne moge tj da ti se smeii!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
А аз се провалих за пореден път вчера като последния простак. Но поне поседях 2 часа и половина над празния лист, с идеята да ми дойде малко мозък в главата, за да не се повтаря. Имам 2 изпита останали вече 3 години (толкова си бяха 2002-а, толкова са си и сега) - похвално, няма що! И аз отново нищо не направих - изпита беше по Геометрия висша някаква (учи се в трети курс втори семестър на специалност информатика). Аз съответно всичко съм забравил и затова прехвърлих учебника по математика от 10 клас, някакав кандидат-студентски сборник, прочетох 1/2 от лекциите и накрая не остана време и желание да прочета повече от веднъж упражненията, а изпита беше писмен - все той ми се опира. Устния след това ужким е лесен - дано да разбера сега като дойдат датите за задочниците.
Засега следва другия предмет на 16-и (СЕП е той). Дано вчерашното поредно падение да ми помогне да седна да поуча някак (през времето между посещението на 3-те ми работни места, едното от които е пълен работен ден в СУ) и дано ми се върне поне малко късмета от първите години на студенството.
Успех и късмет на всички останали...
Засега следва другия предмет на 16-и (СЕП е той). Дано вчерашното поредно падение да ми помогне да седна да поуча някак (през времето между посещението на 3-те ми работни места, едното от които е пълен работен ден в СУ) и дано ми се върне поне малко късмета от първите години на студенството.
Успех и късмет на всички останали...
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
Багашева. Милата - опитва се да ни налее нещо в главите а ние седим и я гледаме като изтребители.
Пита: "Разбрахте ли? Да или не?"
мълчание....
Седим и слушаме с цялото интелектуално излъчване на тухли четворки....
Между другото, да ти е попадал преработения конспект по ЛТЗ? Трябваше да ми го прати една колежка, ама май забравя нещо...
Пита: "Разбрахте ли? Да или не?"
мълчание....
Седим и слушаме с цялото интелектуално излъчване на тухли четворки....
Между другото, да ти е попадал преработения конспект по ЛТЗ? Трябваше да ми го прати една колежка, ама май забравя нещо...