Културология
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Merry-go-round
- В началото бе словото
Културология
Айде и аз да си попитам за специалността. 1-ви курс сам, посочената специалност. Ако има бъдещи или настоящи колеги във форума, нека дадат едно рамо 
- sudoku_girl
- В началото бе словото
- Merry-go-round
- В началото бе словото
Здравей, Мария! Аз съм Цветомира и съм от Димитровград. Радвам се,че поне 2 колежки има във форума. Мария, ти познаваш ли някой друг, който учи или ще учи нашата специалност? Astra, я разкажи малко повече. Интересно ли е, ти доволна ли си, това първо желание ли ти е било? Много ми е любопитно, защото аз доста се чудих между тази специалност и Етнология и се надявам да съм направила правилният избор:)))
- sudoku_girl
- В началото бе словото
Да, запознах се с друго момиче Марияна и тя от София като мен(във кандидатстудентския форум), а когато се записвах се запознах с Ваня (тя е от Варна). Момчетата обаче са се покрили, май са много срамежливи
. Astra разкажи нещо повече наистина. Цветомира с какво кандидатства 
Където човекът се смее,
там дяволът губи силата си
- Merry-go-round
- В началото бе словото
Ами аз кандидатствах с история и английски. По история изкарах 5.13, а по английски 3.29
1-во желание ми беше МО,но английският ме събори:) Иначе Културологията ми бе 4-то желание. Но съм сравнително доволна де:) Очаквах по-зле да се развият нещата. Аз като се записвах не видях нито един човек в моята специалност, доста се учудих. При теб как стоят нещата с кандидатстването?
- sudoku_girl
- В началото бе словото
- Merry-go-round
- В началото бе словото
- sudoku_girl
- В началото бе словото
Сигурно е така, но да видим как ще потръгнат нещата. Културологията явно е доста интереснаAssasiyah написа:За да се прехвърлите, трябва да сте взели нужните кандидат-студентски изпити за съответната специалност. sudoku_girl, ако наистина си искала МО, действай - яви се пак на езиковия изпит и се прехвърли, защото няма нищо по-яко от това да учиш каквото си искал.
Merry-go-round не знам как ще протекат нещата, 2-3 дни по рано ще кажат
Където човекът се смее,
- protuberance
- В началото бе словото
Здравейте! Казвам се Пламена и също ще съм Iви курс културология тази година. Влязох с дипломна работа от НГДЕК ( Класическа гимназия, София ), защото тя има статут към СУ и винаги съм искала да уча културология, надявам се да не се разочаровам, но мисля, че ще бъде много интересно. Имам доста познати от горните курсове и досега не съм чула лоши коментари, стига да имаш интерес и желание да учиш точно тази специалност, явно си заслужава. Освен мен, от моето училище има още четирима души - две момчета и две момичета, а на опашката пред канцеларията се запознах и с още едно момиче, което също беше много симпатично и след мен се записа и още едно момче, така че надявам се да се съберем готин курс
В този ред на мисли някой знае ли какво ще става на 2ри и от колко часа? Знам, че за нашия факултет събирането е в 65 аудитория на Ректората, където ще говори ректора, но нямам представа по кое време, а след това, някъде в ранния следобед май трябва да отидем във факултета на 4ти километър. Ама няма ли все пак да изнесат някаква информация?
А и другото, което исках да питам - когато се записвах, ми казаха да отида в края на септември да си взема студентската книжка, но сега чувам от други хора, че никъде не ги давали и щели да ги раздада на 2ри. При вас как беше?:)
- sudoku_girl
- В началото бе словото
Здравей, Пламена
Най-накрая почнахме да се събираме
Нямам никаква информация, но виждам други да колеги казват, че откриването е в 11 часа(не знам дали е достоверна). Колкото до книжката и на мен ми казаха да си я взема на 2. Сигурна ли си, че се събираме в 65 аудитория, на мен ми казаха, че всички студенти ги събирали в една зала 
Където човекът се смее,
- sudoku_girl
- В началото бе словото