А страдате ли от...
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
А страдате ли от...
страдание...,от това какъв е подписа,аватара,ранга ви...?И от това да измислите какво да кажете за човека под вас,над вас,зад вас,пред вас...???
.
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
в момента страдам от главоболие
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
За себе си не знам, но форумът определено страда от прекомерната активност на някои юзъри в последните дни
То не бяха депресии, лични драми, мензиси...
Тия теми, барабар с малоумните теми на Крийд, дето директно ги е копнала от някой друг форум, ги поствайте в раздела за всякакви глупости... или още по-добре в архива, че да не морите модераторите.
Тия теми, барабар с малоумните теми на Крийд, дето директно ги е копнала от някой друг форум, ги поствайте в раздела за всякакви глупости... или още по-добре в архива, че да не морите модераторите.
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
MZ4
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
Няма такова нещо като еднакви критерииЦиндил-Пиндил написа:Ако Берсеркер твърди, че показва еднакъв критерий към всички, нека архивира тези теми, както направи с моите
Последно промяна от MZ4 на 18 Сеп 2006, 16:28, променено общо 2 пъти.
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
-
MZ4
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
Нима не намираш за интересно обсъждането на менструалния цикълЦиндил-Пиндил написа:И не ми казвайте, че менструалния ви цикъл и историйките за нелепи смъртни случаи са ви хоби, щото съвсем ще ме наплашите. Мене малко ми трябва
Последно промяна от MZ4 на 18 Сеп 2006, 16:28, променено общо 1 път.
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
- Creed
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Нещо не ми харесва тона ти,и не аз съм човека който е малоумен тук св случая.И не,не вися по други форуми.Благодаря.Циндил-Пиндил написа:За себе си не знам, но форумът определено страда от прекомерната активност на някои юзъри в последните дни![]()
House MD, 03x02: I’m as happy as a pig in poop
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Е то по-интересно от това няма...Особенно ако е форум на генеколозиMZ4 написа:Нима не намираш за интересно обсъждането на менструалния цикълЦиндил-Пиндил написа:И не ми казвайте, че менструалния ви цикъл и историйките за нелепи смъртни случаи са ви хоби, щото съвсем ще ме наплашите. Мене малко ми трябваа темата за нелепата смър
.
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка: