Курсове по журналистика?
Модератор: Boromir
-
Райков
- От дъжд на вятър
- Специалност: Политология, СУ "СВ. Климент Охридски"
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Курсове по журналистика?
Има ли такова джувотну подготвящо за изпитите, че една позната ме помоли да проверя?
Ще съм много благодарен, ако някой, който е ходил на такива мероприятия ми даде координатити за връзка.
Ще съм много благодарен, ако някой, който е ходил на такива мероприятия ми даде координатити за връзка.
- Dani
- Да живей словото
- Обратна връзка:
.
има такова нещо-моя приятелка ходи.но по мои наблюдения може да се мине и без тях.
аз си изкарах изпитите по журналистика без никакви уроци и курсове,без излишно даване на пари-на единия имам 5.38 ,а на другия 5.75. според мен са излишни разходи тези курсове
аз си изкарах изпитите по журналистика без никакви уроци и курсове,без излишно даване на пари-на единия имам 5.38 ,а на другия 5.75. според мен са излишни разходи тези курсове
Здравейте, и аз искам да кандидатствам с журналистика и по-точно за специалността ПР, но проблема е, че във Варна(от кадето съм) няма такива подготвителни курсове и въпроса ми е дали тези курсове в София, април месец ще са ми достатъчни да се подготвя, все пак те са около 10 дена до колкото знам??? А до тогава как да се подготвям, да чета вестници, да гледам новини....?Това изобщо достатъчно ли е да се науча да пиша и да си изградя мнение по обществените проблеми? Сигорно има определени правила за писане на тези есета и обсаждането на темата на устния, всичко това не ми е ясно как става, и каде ще го разбера???
"I used to believe in forever, but forever is too good to be true.”
Winnie the Pooh
Winnie the Pooh
a?
Какви?
Моля ви напишете какви теми са се падали миналите години по журналистика, на писмения и на устния.......

Моля ви напишете какви теми са се падали миналите години по журналистика, на писмения и на устния.......
"I used to believe in forever, but forever is too good to be true.”
Winnie the Pooh
Winnie the Pooh
- teufelchen
- От дъжд на вятър
теми от предни години за писмения/устен изпит
2004 - Можем ли да успеем
устен
1.тероризъм и медии
2.БГ и ЕС - какво по нататък
3.професионална мотивация
2003 - Власт и корупция
устен
1.800-те дни постигнато и неизпълнено
2.Коя медия харесвате
3.Какви събития през последната година повлияха за подобряване на международния образ на БГ
2002 - Българи от ново време
устен
1.Папа Йоан Павел 2 в БГ
2.Прага : БГ и НАТО
3.Медийният пеизаж в БГ
имаше "Изяде ли мишката книжката?" за писмен не знам коя година
2004 - Можем ли да успеем
устен
1.тероризъм и медии
2.БГ и ЕС - какво по нататък
3.професионална мотивация
2003 - Власт и корупция
устен
1.800-те дни постигнато и неизпълнено
2.Коя медия харесвате
3.Какви събития през последната година повлияха за подобряване на международния образ на БГ
2002 - Българи от ново време
устен
1.Папа Йоан Павел 2 в БГ
2.Прага : БГ и НАТО
3.Медийният пеизаж в БГ
имаше "Изяде ли мишката книжката?" за писмен не знам коя година
- DaNce_
- Пишеща машина
- Курс: втори
- Обратна връзка:
"Изяде ли мишката книжката" намирам за много сладка и интересна темичка...още сега ми изникват някои други разсъждения в главата, обаче има и някои теми, по които имам чувството, че нищичко не мога да измисля...Ще е трудно, няма спор...Чудя се дали ако да речем не си информиран достатъчно по дадена тема на устния ще те разкарат моментално или ще ти опростят, оценявайки да речем способността ти да излезеш от положението чрез словото..Една приятелка влезе в Свободния журналистика и ми разказа за устния, че почти нищо не е успяла да каже по същество за темите, защото не е била достатъчно запозната с тях, обаче са я приели, защото не се е "сдухала" ...Въпреки че разликата от "нашето" СУ до Свободния си доста голяма