WC
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- ChiLL_PiLL
- Драскач
- Josefinne
- Пишете, о, братя
- Специалност: право
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Абе , знам, че е малко извън темата , ама кога ще направят вратите в женската тоалетна в СУ-то да се затварят! някак си никак не обичам да ... бъда безпокоена в тези най-лични моменти от живота си, особено от надничащи... Колежки и колеги. Да не говорим за нахълтващи такива. После някак си ни е неудобно да се погледнем в очите

- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- izvynzemno
- Пишете, о, братя
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
тва в Ректората ли? щото във ФМИ са ни нормални кенефите, съвсем като вкъщи само че по-белички 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- Josefinne
- Пишете, о, братя
- Специалност: право
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Бе, не е чак толкова зор - с едната ръка държиш пирончето на вратата, дълго от 3 до 5 см и... пишкаш.... Недей си господи да е за нещо по-дълго, щото аз лично мисля, че ще прихвана мускули на краката от тия кенефиkatiunki написа:Ако не оправят вратите ще се специализирам - не знам как, но с единия крак ще подпирам вратата.