Защо са прецакани задочниците!

Архив на теми от раздел "Студенти"
ti6

Защо са прецакани задочниците!

Мнение от ti6 »

Оказа се, че задочното обучение е още по-малко обучение и от редовното, ама не само на приказки. То вярно ни е скапана образователната система, но поне малко усилия да положи тая администрация да ни замаже очите, че си даваме парите за едното нищо. Като ме приеха преди две години задочно обучение, отвсякъде ми казваха основно две неща: 1)ще ви скъсат от учене и няма да можеш да си вдигнеш главата от учебниците, защото много малко време ще имаш м/у лекции и сесия ; 2)ще си намериш работа и ученето ей така ще мине, само за хартийката. Сега пиша от работа.
Чудни са ми толкова много неща, но сигурно вече ги знаете всичките... Защо нямам карта за БДЗ или за градския транспорт, защо няма общежитие за по един месец поне докато сам на лекции, защо нямам задръвни осигуровки, защо няма стипендия за мен, ЗАЩО НЕ МОГА ДА СЕ ПРЕХВЪРЛЯ В ДРУГА СПЕЦИАЛНОСТ ВЪВ ФЙМК? Защо никoй на нищо не иска да ме научи, след като това му е работата? Защо всички са толкова нагли в тая администрация и в тоя "преподавателски колектив"?
Аз исках да науча нещо в този университет, а сега нямам стимул просто защото на някои си преподавателската работа е нещо като хоби, ей така, да ходи и да приказва за престиж, че преподава в СУ.
Гаврят се с нас все едно не сме хора, да не говорим за студенти...знам, че е така и с редовните студенти, но с нас е по-различно: едва ли не с презрение, с мнение, че сме най-големите идиоти на света, щом не учим в "редовна форма на обучение"/боже, как само е формулирано - ние да не сме "нередовни"!!!/ Ей затова и "редовните" ще стоят без работа като завършат - има ли една гнила ябълка, всички се развалят, нали? Аз ако сам един работодател ще разсъждавам точно така - щом едните са неспособни, и другите са каото тях:шоцк: :x :?
Аватар
Гост
Пишеща машина

Мнение от Гост »

Споко човече :D
Навсякъде има катили...
Не са изолирани само за задочниците...Вервай ми...
Пий една виртуална /виртуална/ водка от мен и тегли една дълга на
всички секретарки...И весели празници :D
got

Мнение от got »

Tези неща в същата степен се отнасят и за т.нар.'редовници', преподавателите не се стараят повече,отколкото при вас.А като знам какви колеги имам,които хич и не стъпват... Колко ще научи човек зависи основно от неговата амбиция и мотивация.А що се отнася до административните облаги,от които сте лишени ,те разбирам напълно.
Аватар
Sonia_nik
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Sonia_nik »

Prisuedinjvam se kum ti6
Budi 4ovek,a ne 4ove4e.Givei,no nikoga ne tlei.I ako moge6 smei se na sudbata,za da ne moge tj da ti se smeii!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”