Какво сънувахте?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Какво сънувахте?
я споделете, че ми стана интересно като се сетих аз какви идиотщини сънувах миналата нощ 
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Последно сънувах преди около месец, доколкото си спомням,беше точно преди да замина за Полша...и сънувах,че рейсът катастрофира и се обръща и че шоферът е много депресиран и го направил нарочно...
...иначе не се преобърна рейса, но наистина имахме страхотни проблеми и с двата рейса...едининият от Варшава за София се строши и чакахме 10 часа да се уреди сделка с друга компания и да изпратят техен...а в Полша като пътувахме от един град до друг шофера блъсна едно куче,а в Гданск застана перпендикулярно на главен път и щеше да предизвика катастрофа...но мина по тротоара и се оправиха нещата...
...та такива ра'оти...абе обичам да сънувам...но това става рядко
edit: Я сподели сега ти?
...иначе не се преобърна рейса, но наистина имахме страхотни проблеми и с двата рейса...едининият от Варшава за София се строши и чакахме 10 часа да се уреди сделка с друга компания и да изпратят техен...а в Полша като пътувахме от един град до друг шофера блъсна едно куче,а в Гданск застана перпендикулярно на главен път и щеше да предизвика катастрофа...но мина по тротоара и се оправиха нещата...
...та такива ра'оти...абе обичам да сънувам...но това става рядко
edit: Я сподели сега ти?
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
- ChiLL_PiLL
- Драскач
малииии,аз пък кво сънувах току-що
уж бях легнала малко да подремна,че да си отпочина,пък то се измъчих направо..някви глупости бяха мноо ясно - няма да обяснявам подробно,само основното - някво животинче (нз какво точно!) с малки гадни остри зъбки,направо зверска захапка, ме тормозеше непрекъснато и ме хапеше че да му обръщам внимание и т.н. ама болеше
блях..
а иначе сънищата при мен отскоро започнах да им обръщам повече внимание, тъй като се замислям за някои неща..или са толкова странно реални, или са само странни,но все пак предизвикват реални чувства у мен..абе май пак тряя да захващам Теорията на г-н Фройд
а иначе сънищата при мен отскоро започнах да им обръщам повече внимание, тъй като се замислям за някои неща..или са толкова странно реални, или са само странни,но все пак предизвикват реални чувства у мен..абе май пак тряя да захващам Теорията на г-н Фройд
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
притрябвало ти е. според него, каквото и да сънуваш имаш потиснати комплекси и незадоволени сексуални желания, защо тогава да си губиш времето като и аз мога да ти го кажаChiLL_PiLL написа:абе май пак тряя да захващам Теорията на г-н Фройд
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- ChiLL_PiLL
- Драскач
хах има нещо такова..аз първия път като почнах да чета книгата и се отказахnrggirl написа:притрябвало ти е. според него, каквото и да сънуваш имаш потиснати комплекси и незадоволени сексуални желания, защо тогава да си губиш времето като и аз мога да ти го кажа...
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Аз много често сънувам реки - големи, дълбоки, със зелена вода, повечето текат бавно... случва ми се да сънувам и бистри езера, на които не им се вижда краят. В повечето случаи аз вървя по някакъв нестабилен мост над съответния воден басейн или ходя по неговия ръб и все така се получава, че залитам и падам във водата... след това се събуждам
Някой ако може да разтълкува какво означват сънищата ми с реки, нека пише!
Някой ако може да разтълкува какво означват сънищата ми с реки, нека пише!
- ChiLL_PiLL
- Драскач
Габрово??Crematory написа:Иначе преди няколко дни сънувах ,че карам на втора по някакъв хълм В габрово синя лада.Съвсем откачих с този курс
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Напълно нормално е!Circle Line написа:Аз много често сънувам реки - големи, дълбоки, със зелена вода, повечето текат бавно... случва ми се да сънувам и бистри езера, на които не им се вижда краят. В повечето случаи аз вървя по някакъв нестабилен мост над съответния воден басейн или ходя по неговия ръб и все така се получава, че залитам и падам във водата... след това се събуждам![]()
![]()
Някой ако може да разтълкува какво означват сънищата ми с реки, нека пише!![]()
![]()
Всички хора сънуват,че падат...обикновено подобни сънища се повтарят често и се сънуват докато сме малки...по-натаък е по-рядко
The only thing Columbus discovered was that he was lost!