Слушай сега какво се учи първа година в Су туризъм и си записвай. Коментари по предметите нема да правя.
Учиш два чужди езика- този с който си влязла от изпита и един по твой избор. Офг както каза колегата или пълното наименование- обща физическа география.Основи на социалноикономическата география,
информатика, Основи на туризма. Ще те задължат по всяка вероятност да ходиш и на философия( макар че е избираем)...това е за първи семестър.А за втори-Основи на управлението, Макро и микроикономика( учи се и двата семстъра) ( много ми е чудно колко ще ходите на упражненията по икономика-мен лично 2-3 пъти за годината ми се видяха много)и има оценка само за втория по микро и макро. Статистика( тва ми е любимото) Природна география на България, Социално-икономическа география на България, още един избираем- вероятно между социология или психология ( но този път си го избираш ти) Препръчвам психологията макар че докато се измъкна ( но това си е по моя вина)и разбира се може да ходиш и на спорт ако желаеш, може да се запишеш и на допълнителни езици ( но само за побъркани ентусиасти ) Мисля ,че това ти е напълно достатъчно.Успех Галичка в бурното море на туризма.

ако нещо не ти е ясно- прати лс да ти отговоря по подробно.