Да не говорим, че трупате брой постове с нечестни средства
Ама много ме дразни туй...
- Cris
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Ама много ме дразни туй...
От скоро се въртя във форума, забелязвам ужасно дразнещото, поне за мен, явление двоен пост. Това е когато в тема има два поста един след друг от един и същи юзър. Това обикновенно се получава ако си забравил нещо и искаш да го добавиш. Това първо нарушава цялостния изглед към темата и разкъсва вашето мнение на малки парченца и е малко глупава да прочетеш цял един пост и да се окаже, че в следващия юзъра се отказва от мнението си. За да се избегне това го има бутона "Промени", да не говорим, че има и "Преглед" опция преди да постнеш, за видиш пропуснал ли си нещо. Повечето форуми, които посещавам са англоезични и при тях това явление не се толерира и админите често правят забележки, а понякога се стига и до предупреждение към хора, които правят това често.
. Внимавайте, защотото още един легендарен флъдер влезна във Форума
.

- mkt
- От дъжд на вятър
http://forum.uni-sofia.bg/forum/memberlist.php даваш низходящ ред ,брой мнения и виждаш кой има най-многоJoker написа:Нещо почна да ме дразни огромното количество мъртви души. Не може ли да се изтрият от списъка на потребителите тези, които имат 0 поста и не са поствали нищо в течение на месец, например? Може ли всъщност да се узнае колко са потребителите на форума? Сигурно съм претенциозен...![]()