Ама много ме дразни туй...

Въпроси, идеи и препоръки относно университетския уеб сървър, форума и страницата на Софийския университет. Държим на вашата обратна връзка!!!
Аватар
Cris
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Ама много ме дразни туй...

Мнение от Cris »

От скоро се въртя във форума, забелязвам ужасно дразнещото, поне за мен, явление двоен пост. Това е когато в тема има два поста един след друг от един и същи юзър. Това обикновенно се получава ако си забравил нещо и искаш да го добавиш. Това първо нарушава цялостния изглед към темата и разкъсва вашето мнение на малки парченца и е малко глупава да прочетеш цял един пост и да се окаже, че в следващия юзъра се отказва от мнението си. За да се избегне това го има бутона "Промени", да не говорим, че има и "Преглед" опция преди да постнеш, за видиш пропуснал ли си нещо. Повечето форуми, които посещавам са англоезични и при тях това явление не се толерира и админите често правят забележки, а понякога се стига и до предупреждение към хора, които правят това често.

Да не говорим, че трупате брой постове с нечестни средства :P . Внимавайте, защотото още един легендарен флъдер влезна във Форума :twisted: .
Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Нещо почна да ме дразни огромното количество мъртви души. Не може ли да се изтрият от списъка на потребителите тези, които имат 0 поста и не са поствали нищо в течение на месец, например? Може ли всъщност да се узнае колко са потребителите на форума? Сигурно съм претенциозен... :? :oops:
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

да ве не6то мн умряла работа тоя форумм
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

А, не, не е умряла, щото си флудиме наволя, но наистина обновяването на сайта с нова информация и огромното количество мъртви души си е проблем. :?
Аватар
mkt
От дъжд на вятър

Мнение от mkt »

Joker написа:Нещо почна да ме дразни огромното количество мъртви души. Не може ли да се изтрият от списъка на потребителите тези, които имат 0 поста и не са поствали нищо в течение на месец, например? Може ли всъщност да се узнае колко са потребителите на форума? Сигурно съм претенциозен... :? :oops:
http://forum.uni-sofia.bg/forum/memberlist.php даваш низходящ ред ,брой мнения и виждаш кой има най-много
Публикувай отговор

Обратно към “Предложения за форума и правила”