DobreFF написа:
Абе как да пиша на латиница без да ми излиза съобщение Кирилица, моля кажете?! Кирилица кирилица кирилица
Понеже откак съм във форума все някой пита, и все не знае и пише "мразяфилтърамразяфилтъра" до откат, ето ви малко съвети, полезни при теми от типа "Какво слушате в момента", "чуждоезичен чат" и т.н....:
1. След като си напишете всичко, натискайте спейс докато празното+бг е пове4е от латиницата
2. Натискайте спейс за малко, селектирате написаното, копирате (Ctrl+C) и после натискате 5-6 сек Ctrl+V (paste), така си спестявате натискането на спейса като ненормални
3. За най-мързеливите или най-досетливите или и двете: точка 2. я направете в един текстов (.txt; .doc) файл, и си го дръжте на десктопа, като пишете мнение, отваряте, копирате и пействате, и си спестявате нервите около филтъра.
Заб.: Количеството спейс не се отразява на дължината на мнението, така че не се плашете да не стане мнението някой парцал.
Последно промяна от Berserker на 06 Сеп 2006, 23:21, променено общо 1 път.
абе в пхпББ мисля, че имаше разни хакове за latin2cyr конверсия още при писане на мнението. ако на някой админ му се занимава, може да бодне едно такова.
това тук е един такъв, а обикновено търсене в оочилата дава доста резултати.