Студентски кредити. Малко информация.
Модератор: sientelo
-
Гост
Студентски кредити. Малко информация.
чувах преди известно време нещо от сорта,че студент може да се обърне към университета за паричен заем,кредит(в неголеми размери) или както там му казват.Ако някой знае дали е достоверна информацията-нека каже и да обясни какви са условията???ПЛС!:)
Аз не съм чувал подобно нещо, но ако те интересуват студентски заеми(кредити) погледни тази статия и банките, които отпускат заеми!Всъщност само 2 или 3 изискват само поръчителство, а другите искат ипотека!
http://www.anticorruption.bg/acedu/article.php?id=2035
или това
http://www.roseximbank.bg/index.php?go=160
Скоро гледах и нещо ново, но в момента не мога да го открия - като го наперя ще пусна линк!
http://www.anticorruption.bg/acedu/article.php?id=2035
или това
http://www.roseximbank.bg/index.php?go=160
Скоро гледах и нещо ново, но в момента не мога да го открия - като го наперя ще пусна линк!
Последно промяна от stone на 18 Ное 2004, 17:12, променено общо 1 път.
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ne produljavam,stone:)Prosto vsi4ki ne6ta,napisani ot men na kirilica,gi pisah pri edno i su6to vlizane v neta,pri koeto bqh re6ila da procediram taka:)Eto si me sega v obi4ainiq si vid
Ina4e za broq mneniq vav foruma-da ti kaja,nqma absoliutno nikakvo zna4enie za men!V smisal,4e ne sum nqkakav maniak,koito si nqma druga rabota,osven da draska iz forumite i da si broi rezultata:)Prosto vidqh,4e imam 169 i si vikam "6to da ne gi zakruglq?!".Savsem neprednamereno be6e,povqrvai mi!:)A i sas su6toto pravo moga i az da te popitam za6to izkazva6 mnenie po absoliutno vsqka tema,koiato se poqvi(aide da ne e "absoliutno vsqka",no pone v 99% ot slu4aite)-tolkova kompetenten li se 4uvstva6?:)S tova ne celq da te zasegna ili ne6to podobno-iskam samo da kaja,4e zabelejkata ti ne be6e na mqstoto si.Vse pak za6to sa sazdadeni tiq forumi,ako ne za da se pi6e v tqh?:)
Ina4e za broq mneniq vav foruma-da ti kaja,nqma absoliutno nikakvo zna4enie za men!V smisal,4e ne sum nqkakav maniak,koito si nqma druga rabota,osven da draska iz forumite i da si broi rezultata:)Prosto vidqh,4e imam 169 i si vikam "6to da ne gi zakruglq?!".Savsem neprednamereno be6e,povqrvai mi!:)A i sas su6toto pravo moga i az da te popitam za6to izkazva6 mnenie po absoliutno vsqka tema,koiato se poqvi(aide da ne e "absoliutno vsqka",no pone v 99% ot slu4aite)-tolkova kompetenten li se 4uvstva6?:)S tova ne celq da te zasegna ili ne6to podobno-iskam samo da kaja,4e zabelejkata ti ne be6e na mqstoto si.Vse pak za6to sa sazdadeni tiq forumi,ako ne za da se pi6e v tqh?:)

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Да, права си, че форумите са, за да се пише в тях! Аз те попитах, защото в други форуми съм срещал доста такива хора, които постват само, за да им се увеличи броя на мненията и да постигнат някакъв ранг, а не съм си и мислел, че в този ще срещна някой такъв - любопитство
Пък и тук, слава Богу, няма подобно нещо като тези рангове.
А защо аз пиша ли? - защото имам мнение по темите и смятам, че съм давал доста полезна информация - или бъркам?, макар че на моменти обичам да се драча - признавам си, но в крайна сметка постигам разбирателство с опонентите(било във форума, било в лични съобщения) и ако те дразни това - просто можеш да ми го кажеш - няма да се обидя

А защо аз пиша ли? - защото имам мнение по темите и смятам, че съм давал доста полезна информация - или бъркам?, макар че на моменти обичам да се драча - признавам си, но в крайна сметка постигам разбирателство с опонентите(било във форума, било в лични съобщения) и ако те дразни това - просто можеш да ми го кажеш - няма да се обидя

- icaci
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Ето едно предложение за следващите версии на phpBB: да се въведат нови тагове [6lyokavica] и [/6lyokavica]. При това трябва да има нова секция в страницата с конфигурацията на профила, където всеки да може да се настрои съответствието между неговата си шльокавица и кирилицата (кирилизираща таблица). Също така всеки да може да си избира в личния си профил дали форума авотматично да превежда чуждата шльокавица (съгласно кирилизиращата таблица, указана в профила на тоя, който е писал на шльокавица) или да му я показва както си е. 
Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.