Студентски кредити. Малко информация.

Тук може да задавате помежду си въпросите, които са актуални в процеса на вашето следване в Софийския университет

Модератор: sientelo

Гост

Студентски кредити. Малко информация.

Мнение от Гост »

чувах преди известно време нещо от сорта,че студент може да се обърне към университета за паричен заем,кредит(в неголеми размери) или както там му казват.Ако някой знае дали е достоверна информацията-нека каже и да обясни какви са условията???ПЛС!:)
Аватар
stone
Драскач

Мнение от stone »

Аз не съм чувал подобно нещо, но ако те интересуват студентски заеми(кредити) погледни тази статия и банките, които отпускат заеми!Всъщност само 2 или 3 изискват само поръчителство, а другите искат ипотека!

http://www.anticorruption.bg/acedu/article.php?id=2035

или това

http://www.roseximbank.bg/index.php?go=160

Скоро гледах и нещо ново, но в момента не мога да го открия - като го наперя ще пусна линк!
Последно промяна от stone на 18 Ное 2004, 17:12, променено общо 1 път.
Гост

Мнение от Гост »

Mersi za otziv4ivostta,vapreki 4e ne mi svur6i mnogo rabota :roll: :)
Аватар
stone
Драскач

Мнение от stone »

Сори, това е положението :!:
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Emi..... :roll: :)
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Uraaaa,zakruglih si mneniqta na 170,vapreki 4e ne bi trqbvalo taka da se namesvam v 4ujd razgovor;)!Vse pak izku6enieto be6e prekaleno golqmo;)))
Изображение

Аватар
stone
Драскач

Мнение от stone »

Наистина не мога да разбера каква е тази мания да имаш повече мнения по форумите - това не те прави авторитет или по умен :idea:
На това му се вика флуудване, т.е. наводняване на форума с безсмислени или едносрични мнения с цел постингите на дадения потребител да станат повече!!! Тъпо!
Аватар
icaci
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от icaci »

Е как? На някои форуми си има рангове, титли, че даже и индикатор на напредъка в ставането на заслужил майстор на постването във форуми (примерно тоя на data.bg). :P
Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.
Аватар
stone
Драскач

Мнение от stone »

Да, знам, но това според мен е много тъпо и наистина мисля, че ако имаш повече мнения това не те прави авторитет във форума или по-умен! Но щом хората ги радва това, ех - айде няма да го коментирам, но явно са спрели на някой етап от детското си развитие...
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Ех,ех,айде пак лични нападки-на вас пък не мога да разбера какво ви пречи това???
Изображение

Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

:la: -това е ^PrincessA^,застинала "на определен етап от детското си развитие" и няма защо да й се сърдите :P
Изображение

Аватар
stone
Драскач

Мнение от stone »

Няма лични нападки и нищо не ми пречи, но просто ми обясни, ако можеш какво значение има това за теб?
Радва ме, че продължаваш да пишеш на кирилица :lol:
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Ne produljavam,stone:)Prosto vsi4ki ne6ta,napisani ot men na kirilica,gi pisah pri edno i su6to vlizane v neta,pri koeto bqh re6ila da procediram taka:)Eto si me sega v obi4ainiq si vid :queen:
Ina4e za broq mneniq vav foruma-da ti kaja,nqma absoliutno nikakvo zna4enie za men!V smisal,4e ne sum nqkakav maniak,koito si nqma druga rabota,osven da draska iz forumite i da si broi rezultata:)Prosto vidqh,4e imam 169 i si vikam "6to da ne gi zakruglq?!".Savsem neprednamereno be6e,povqrvai mi!:)A i sas su6toto pravo moga i az da te popitam za6to izkazva6 mnenie po absoliutno vsqka tema,koiato se poqvi(aide da ne e "absoliutno vsqka",no pone v 99% ot slu4aite)-tolkova kompetenten li se 4uvstva6?:)S tova ne celq da te zasegna ili ne6to podobno-iskam samo da kaja,4e zabelejkata ti ne be6e na mqstoto si.Vse pak za6to sa sazdadeni tiq forumi,ako ne za da se pi6e v tqh?:)
Изображение

Аватар
stone
Драскач

Мнение от stone »

Да, права си, че форумите са, за да се пише в тях! Аз те попитах, защото в други форуми съм срещал доста такива хора, които постват само, за да им се увеличи броя на мненията и да постигнат някакъв ранг, а не съм си и мислел, че в този ще срещна някой такъв - любопитство :lol: Пък и тук, слава Богу, няма подобно нещо като тези рангове.
А защо аз пиша ли? - защото имам мнение по темите и смятам, че съм давал доста полезна информация - или бъркам?, макар че на моменти обичам да се драча - признавам си, но в крайна сметка постигам разбирателство с опонентите(било във форума, било в лични съобщения) и ако те дразни това - просто можеш да ми го кажеш - няма да се обидя :wink:

Изображение
Аватар
icaci
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от icaci »

Ето едно предложение за следващите версии на phpBB: да се въведат нови тагове [6lyokavica] и [/6lyokavica]. При това трябва да има нова секция в страницата с конфигурацията на профила, където всеки да може да се настрои съответствието между неговата си шльокавица и кирилицата (кирилизираща таблица). Също така всеки да може да си избира в личния си профил дали форума авотматично да превежда чуждата шльокавица (съгласно кирилизиращата таблица, указана в профила на тоя, който е писал на шльокавица) или да му я показва както си е. :idea:
Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.
Публикувай отговор

Обратно към “Административни въпроси”