Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Според мен баловете ще са същите или дори малко по-високи тая година.
Аз кандидатствам с немски и балът няма да ми стигне заради излагацията на изпита по немски
Nicht alles Wünschenswerte ist erreichbar, nicht alles Erkennenswertе erkennbar!
За баловете не знам....Аз лично не очаквам много по-високи,защото оценките по история не са по-добри от минлата година,а за езиците да не говорим(с английския разликата е минимална).
Аз държах изпити по английиски и френски,съответно 5.52 и 4.68.По история имам на преварителния 5.63,но имам и една 5 в дипломата.Като цяло не съм особено разтревожена за класирането утре.
Надявам се баловете да не се вдигнат много, защото имам само 40 стотни аванс от миналогодишния минимален. Иначе кандидатствах с английски - 3.95; история - 5.38. А как мислите дали ако от първо класиране не ни приемат има някакъв шанс да се освободи място за второ?
mi6el4e^ написа:е то остана малко... скоро ще разберем а относно класирането.. нали знаете винаги има шанс, до трето така че ... кво остава осбен да чакаме
aх ето тука как сме се събрали бъдещи състуденти аз имам 5.88 история и 5.38 английски...утре ще е моментът на истината, ама дано всички да се засечем там...нали знаете, че ЮФ прави най-щурите купони
DureFF написа:aх ето тука как сме се събрали бъдещи състуденти аз имам 5.88 история и 5.38 английски...утре ще е моментът на истината, ама дано всички да се засечем там...нали знаете, че ЮФ прави най-щурите купони
Elektra написа:Или ще са същите,или ще са по-ниски,според мен.На изпитите по езиците имаще голямо рязане тази година.
Не виждам голяма разлика в оценките в сравнение с миналата година
Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
mi6el4e^ всичко става...научил съм се да не се надявам без да съм сигурен...щото стават големи пре****ки ама съм сигурен, че вътре ще се съберем само готини хора а и не си мислете, че има чак толкова желаещи за тая специалност...всяка година намалява балът...шото некфи оръфляци пускат слухове, че нямало реализация
дааа и аз ги четох тия изказвания нямало реализация не били доволни и т.н. ... но като погледна бала през последните години се е задържал висок, само през 2001 мисля че беше паднал до 26 и нещо, иначе все си е над 27...