LOOP
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
LOOP
Ще се връзвате ли?
Уточнение: Тези по 1ст са 500мин(много или малко са всеки сам преценя). След това е 12ст. на мин. в групата. Пък и докато се вържат достатъчно хора(всеки ще чака другите) може да мине известно време, то затова е само за младежи.
Аз все още обмислям - на Прима съм, и харча по около 25 лв на месец, поне в София. Лятото, уж, трябва да съм по-икономичен.
Аз все още обмислям - на Прима съм, и харча по около 25 лв на месец, поне в София. Лятото, уж, трябва да съм по-икономичен.
++++
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
май е малко прецаквация, защото с всички освен с лупърите говориш за 0,39 лв. което е крайно неизгодно...според мен, и от което следва че трябва да задържиш и предишната си сим карта, от което пък следва че освен 15-те лв. за луп каратата ще си плащаш и таксата и каквото изговориш от другата си карта... даже и аз се обърках.. надявам се, че ме разбирате 
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Ясно, не ме кефи, първо не познавам хора с номер 0883, пък и нормалните Прима тарифи са високи.Berserker написа:винянка, дават ти д аговориш в мрежата на всички с номер 0883 за 1.ст на минута докато направиш 5 лева, след 5 лева всичко е на нормални Прима тарифи, и важното е че важи само за 0883. Klar?
Ам песничката от рекламата сещаш ли се коя е?
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Не познаваш, защото никой още не се е вързал. И не са нормалните прима тарифи, а нормалните на абонамент.Winyan написа:
Ясно, не ме кефи, първо не познавам хора с номер 0883, пък и нормалните Прима тарифи са високи.
http://www.loop.bg Там можете да прочетете условията::) Макар че дизайнът на тоя сайт хич не ме кефи.
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
кака ми, те докато се навържат на 0883 ние с тебе ще ги минеме 26-те лазарника.... а за тарифите не знам, сториха ми се като на примата, ама пак не ме кефи офертата....поне да беше за целия Мтел!Crematory написа:(....)
Не познаваш, защото никой още не се е вързал. И не са нормалните прима тарифи, а нормалните на абонамент.
http://www.loop.bg Там можете да прочетете условията::) Макар че дизайнът на тоя сайт хич не ме кефи.
Винян, лууп е далавера ако искаш да си чатиш с гаджето на вересия, купувате си двамата по една карта и се Луупкате, ако нямаш гадже или не искаш само с него да говориш -- форгет Лупи
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Mtel Loop 2006 - Caesars - Jerk It Out.mp3Winyan написа: Ам песничката от рекламата сещаш ли се коя е?![]()
Тъкмо гледам един сайт за "Музика от ТВ реклами от 2005 и 2006 г."

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .