Специална педагогика-информация????

Подфорум към Факултета по начална и предучилищна педагогика

Модератори: Pisobella, The_Guide_Of_The_Student

KEDI
От дъжд на вятър

Специална педагогика-информация????

Мнение от KEDI »

Търся по-голяма информация за факултета,изпити,дисциплини и пр.
taniaM
В началото бе словото

За специалността

Мнение от taniaM »

Специалната педагогика в университета е доста интересна.Най-трудната част е анатомията и физиологята.Учи се всичко в подробности и по учебници от медицинският университет.Немога да ти кажа другите години как ще е защтото сам едва 1-ва година.Първият семестър имахме-Въвеждане в специалността,което не е трудно,История на педагогиката-там е повече история за различни методи на възпитание,учихме и психология и най-интересната част беше усъвършенстване на говорните техники-рецитират се стихове,играят се пиески,шият се кукли.Вторият семестър има Сравнително специално образование-то е за специалното образование по целия свят,най-неприятната част-Обща Патология-учи се за видове смърт,болести и т.н.Другото е Неврологията,Генетиката-лекциите се водят в Майчин дом пак се учи Педагогика,Невро и пато психология има и факултативни дисциплини ама те са добре.Дано да съм помогнала и ако искаш да знаеш още нещо питай!УСПЕХ
KEDI
От дъжд на вятър

Мнение от KEDI »

Много ти благодаря,много се надявам да станем колежки-балът ми е 27,36 мисля,че ще стигне :P Това ми е първо желание затова стискай палци :wink: Вълнува ме медицинската насоченост-анатомия,генетика :!: :!: :!: Каквото и да ми разкажеш ми е интересно така че ще ти "досаждам"от време на време :D :!: Поздрави!
taniaM
В началото бе словото

Мнение от taniaM »

Сигурна съм,че ще ти стигне!Ще ти стискам много палци!!!!!Ако нещо друго се сетиш ,питай,ще помагам с каквото мога!Щом това те влече, значи ще ти бъде интересно. :D :D :D
Публикувай отговор

Обратно към “ФНПП”