Мдаkokteil_molotow написа:наитуиш, нещо в подписа ти ме кара да попитам ще се жените ли?![]()
![]()
Сватбена тема
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
Щом ти забраняваш-нямаCrematory написа:хеле като гледам кумът как се е разбързал, да не вземете да се оставите само, докато го изпълня!!!nightwish написа:Мдаkokteil_molotow написа:наитуиш, нещо в подписа ти ме кара да попитам ще се жените ли?![]()
![]()
![]()
.Само кумата ни да приключи със задължението си и се взимаме
![]()
.
Забранявам
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
ама той и да се бави- каквото си е писано- ще стане !!!!!!!!!ще има-г-ор-ч-и-в-ооооооооооооооооооооо

http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- hazel
- Стенограф
- Специалност: МО
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Хайде горчиво на младоженците и от мен!!!!!
Сега по темата - може да е тривиално, но смятам, че мисълта "Любовта е лудост" за най-подходяща за моя случай. Аз като се сетя какви глупости съм правил, за да впечатля някое момиче, майкооооо, не ми се мисли. Няма да намесвам подробности, само ще кажа, че в най-бруталния случай имаше намесени женско бельо, един фонтан (за щастие не в центъра на Пловдив), много бира и един загубин бас......Тъй че спокойно мога да кажа, че за момичета бих направил ВСИЧКО....защото сте прекрасни творения на природата и ние, мъжете, просто не можем без вас.
Сега по темата - може да е тривиално, но смятам, че мисълта "Любовта е лудост" за най-подходяща за моя случай. Аз като се сетя какви глупости съм правил, за да впечатля някое момиче, майкооооо, не ми се мисли. Няма да намесвам подробности, само ще кажа, че в най-бруталния случай имаше намесени женско бельо, един фонтан (за щастие не в центъра на Пловдив), много бира и един загубин бас......Тъй че спокойно мога да кажа, че за момичета бих направил ВСИЧКО....защото сте прекрасни творения на природата и ние, мъжете, просто не можем без вас.

Съзнаваш ли,че спечели благосклонността на всички момичета от форумаhazel написа:Тъй че спокойно мога да кажа, че за момичета бих направил ВСИЧКО....защото сте прекрасни творения на природата и ние, мъжете, просто не можем без вас.
Още не сме младоженци,но мерси все пакХайде горчиво на младоженците и от мен!!!!!
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ето ти темаhazel написа:Хайде, хайде!!! Аз гласувам "ЗА" за сватбената тема. Може Крематори да сподели нещо от брачния живот и неговите тайни.
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ами а сега ,де...Като не знам какво ще е в следващите, как да отговоря
Но наистина, тази година ми е адски хубава. Нищо,че днес съм му бясна
Просто всяко преживяване, всяка прегръдка, всяка дума така се отбелязва...За мен истинската ни любов започна след сватбата. Защото сега съм сигурна и в него, и в себе си. Не,че преди не го обичах - лудо влюбена бях, всичко давах за него...Но просто цялата идилия можеше да се изпари. А сега съм сигурна, че нито той, нито аз ще можем лесно да си тръгнем - ако някой има това желание, ще трябва най0малкото дълго да помисли. Решенията,които всеки от нас взима, вече рефлектират върху двама. Предполагам наистина,че по-нататък, покрай пелените, памперсите и тенджерите, надали прегръдките и целувките ще ги забелязвам толкова, за това може би ще помня тези от първите години...А и когато заживеем заедно, нещата ще придобият малко по -други аспекти