Самоубийството
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Самоубийството
Кажете ми, че има за какво да се живее дори след като човекът, когото си обичал в продължение на години, накрая те зареже...? 

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- John_Coffey
- Драскач
- Обратна връзка:
Трябва да му телгиш една майна, ако една не помогне - тегли му няколко, ако искаш му се обади по телелфона и го напсувай, ако искаш викай, плачи, крещи, говори си с часове по телефона с приятелки за него - ако искаш му вгорч1и живота, но НИКОГА и в НИКАКЪВ случай не отнемай своя си живот...
Аз съм на максимата - майната му на прасето, друго ще си намеря
И се усмихни
Целувам те по челото
Аз съм на максимата - майната му на прасето, друго ще си намеря
И се усмихни
I keep every tear like an ocean
For every day that my fortune
Kept me from being with you
I cradle your faith that reveals me
Grows like a flower then heals me
Fills me with promise anew
че лоша ли е идеята? От това, което прочетох за него - заслужава линчStark написа:^^^абе то хуу майната му на прасето,но чак да му вгорчаваш живота щот не си на кеф....не е наай-правилното решение,че ще вземе той да се бастиса
А и в крайна сметка мен като ми вгорчават живота, когато зарежа някой оплаквам ли се? Не, защото знам, че на тях така ще им мине по-бързо, и по-безболезнено.
Най-бруталното беше един младеж половин час ми крещя в лицето, че съм глупава, че категоризирам хората, че нищо не разбирам и т.н. И аз стоях и слушах и кимах и му казвах "Да, прав си, но въпреки всичко, аз не искам да те виждам повече" - и на него му мина, след като си изля яда
I keep every tear like an ocean
- Swаy
- Пишеща машина
- Специалност: АФ
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Майната му! Светът не свършва с него! Дори да е първият , няма да е последният!
НЕ ПРАВИ ГЛУПОСТИ!
Една моя приятелка направи опит за самоубийство, когато бяхме 10ти клас. Никога няма да го забравя. Нейната болка беше наистина огромна. А тя е адски нежно и ранимо същество... Слава Богу, опитът й беше неуспешен и сега сама признава колко тъпо е разсъждавала, за да тръгне да се самоубива.
Не наказвай себе си за вината на други хора!!!
НЕ ПРАВИ ГЛУПОСТИ!
Една моя приятелка направи опит за самоубийство, когато бяхме 10ти клас. Никога няма да го забравя. Нейната болка беше наистина огромна. А тя е адски нежно и ранимо същество... Слава Богу, опитът й беше неуспешен и сега сама признава колко тъпо е разсъждавала, за да тръгне да се самоубива.
Не наказвай себе си за вината на други хора!!!
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
The one who turns the knife inside of me
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- John_Coffey
- Драскач
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Самоубийството е абсолютно безсмислено - особено , ако е резултат на нещастна любов
Има много по страшни неща в живота и пак не трябва да се самоубиеш, а да търсиш път по някакъв начин. Тепърва ще се запознаваш с много нови хора и някой от тях ще те обича истински. А този, предишният - повярвай ми, така е по-добре:защо да сте заедно, като той не те оценява?
Успех.
Успех.
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
Re: Самоубийството
Заради всички хубави моменти,които те очакват,заради близките ти хора,заради предстоящото осъществяване на мечтите ти си заслужава да живееш.Ясно е,че сега си нещастна,но ще намериш сили в себе си и ще се пребориш,ще продължиш живота си и след време ще се радваш,че не си се поддала на моментното си състояние.Животът е единственото нещо,което в действителност притежаваш,и нито един мъж не заслужава да умреш заради него само защото те зарязал.Още си само на 18 години,по-склонна си да действаш импулсивно и да виждаш живота само в черно и бяло.coup,Cvetinka и Koral правилно ти казаха,че има толкова много други мъже и със сигурност ще намериш някой,който истински да те цени и обича.Щом си на 18 и връзката ви с този човек е продължила няколко години въобще какъв опит имаш с други мъже?От къде знаеш,че той е най-добрият и най-подходящия за теб?Не можеш да мислиш,че,след като няма да си с него,повече няма да бъдеш щастлива.black_lady написа:Кажете ми, че има за какво да се живее дори след като човекът, когото си обичал в продължение на години, накрая те зареже...?
Прояви волята си за живот и щастие,преодоли болката си и след време животът ще ти даде награда за пролетите сълзи!
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.