Снимкиииии.... (абитуриенти май 2006)
Модератор: Плазмодий
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
Снимкиииии.... (абитуриенти май 2006)
Ей, абитуриентите - баловете започнаха, и аз напомням - ИСКАМЕ СНИМКИИИИИ!!! искаме да ви видим как сте били облечени, прически, грим, как сте си изкарали с две думи. думите са излишни, затова направо - снимки, моля
! толкова време ви слушаме как се готвите за бала, не бъдете егоисти, споделете с нас! ние в отплата ще споделим с вас Университета
...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
-
starMonkey
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Маймунчо на сутринта след тридневния запой
Утре/вдругиден ще има от изпращането...
това обясни ли ми последните постове във форума?
Яворе, искаме подробен разказ за реакциите към тениската ти!
това обясни ли ми последните постове във форума?
Яворе, искаме подробен разказ за реакциите към тениската ти!
Re: Снимкиииии....
Внимавай какво си пожелаваш!nrggirl написа:Ей, абитуриентите - баловете започнаха, и аз напомням - ИСКАМЕ СНИМКИИИИИ!!! искаме да ви видим как сте били облечени, прически, грим, как сте си изкарали с две думи. думите са излишни, затова направо - снимки, моля! толкова време ви слушаме как се готвите за бала, не бъдете егоисти, споделете с нас! ние в отплата ще споделим с вас Университета
...
Ще сложа някоя тук, а повечко ще ти пратя после по пощата;)
-
starMonkey
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
хехе, мн си хитра, това щото няма да има твои снимкиRaya_Alexandra написа:Въпреки че съм сигурна, че всички ще са много красиви, предлагам, като излязат снимките, да си номинираме и Мис и Мистър Бал на Форума.
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Държа да подчертая, че съм съвсем добронамерена в идеята сиnrggirl написа:хехе, мн си хитра, това щото няма да има твои снимкиRaya_Alexandra написа:Въпреки че съм сигурна, че всички ще са много красиви, предлагам, като излязат снимките, да си номинираме и Мис и Мистър Бал на Форума....
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
- явор
- Летописец Виртуоз
Аз впрочем няма да се харесам на снимките, защото косата миш е не както исках (прекалено къса) и лиецто ми се попрецака малко. Снимки аз още нямам, защото аз снимах с камера. Като ми пратят снимки ще сложа
(поне няма да Ви попреча на класацията, така че не се притеснявайте)
А за реакцията от тениската. Всички ученици много я харесаха... колко снимки си прайх
Нямаше я даскалката дет най-много я мразя, сигурно защото я е било страх да не и напрайм нещо. Виж втората дет най-много я мразя специално като слизахме по стълбите се обърнах към нея и и я показах! Тя в първият момент не разбра, но после..... Гледах на даскалките като цяло много да не я показвам. Класната може да я е видяла докат съм се снимал и затова май ми се обиди. Голям праз! Интересно, като играехме "Бяла роза" няколко даскалки сякаш мен гледаха, явно са искали да се уверят какво пише

А за реакцията от тениската. Всички ученици много я харесаха... колко снимки си прайх