Лесно обяснение защо в Университета нещата вървят така:
Ако си ректор през първия мандат не правиш нищо, за да те изберат за втори, а през втория не правиш нищо, защото няма трети!
Каза ми го един преподавател.
Ректорски
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Здравевй.
хубаво е, че някой повдига темата! Тъкмо си мислех, че според студентите всичко върви нормално и в СУ няма проблеми...
Какво точно имаш предвид под "нещата вървят така" ?
А аз съм го казал за Ректора в друга тема, но завоалирано!
Всичко е въпрос на мениджъмънт!
А върховен мениджър в СУ е....знаем кой.
(за мениджмънта по отношение на пари и разходването им съм казал тук >>)
Според мен ни трябва ректор с модерно мислене и мениджърски способности!
Ако изберем за следващ Ректор отново филолог (каквито са настроенията), то СУ ще направи поредната грешка!
(нищо против филолозите, но затова са мениджърите и креативните личности, за да управляват и да са лидери)
Би ли ми казал/а преподавателя, с който си говорил/а, току виж сме си говорили на тази тема с него...
хубаво е, че някой повдига темата! Тъкмо си мислех, че според студентите всичко върви нормално и в СУ няма проблеми...
Какво точно имаш предвид под "нещата вървят така" ?
А аз съм го казал за Ректора в друга тема, но завоалирано!
Всичко е въпрос на мениджъмънт!
А върховен мениджър в СУ е....знаем кой.
(за мениджмънта по отношение на пари и разходването им съм казал тук >>)
Според мен ни трябва ректор с модерно мислене и мениджърски способности!
Ако изберем за следващ Ректор отново филолог (каквито са настроенията), то СУ ще направи поредната грешка!
(нищо против филолозите, но затова са мениджърите и креативните личности, за да управляват и да са лидери)
Би ли ми казал/а преподавателя, с който си говорил/а, току виж сме си говорили на тази тема с него...
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Веднъж и аз го направих и той тръгна да се оправдава факултет по факултет - жалка картинка!