Имам няколко въпроса:
- Трудно ли е много за човек, който е завършил икономика и досега не се е занимавал с подобни неща, само от интерес съм прочитал някоя друга книжка или нещо в интернет?
- Относно задължителните изпити "Компютърни мрежи", "Интегриране на разпределени системи" и "Компютърни архитектури" - тъй като часовете на лекциите са през седмицата в работно време, а аз работя и няма да имам възможност да ги посещавам, възможно ли е да се вземат изпитите без посещение? И изобщо за всички предмети, трудно ли е много, ако не можеш да посещаваш всички лекции?
- Откъде мога да видя за кой предмет какъв учебник ми трябва и от къде си ги купувате?
- Кога и къде си избирам избирателните предмети ? И лекциите по даден предмет само през единия семестър ли са или ги им и през двата?
- Понеже не съм завършил бакалавъра в България имам три-годишен бакалавър и ще трябва да положа повече изпти за да имам над 90 кредита. Знаете ли къде мога да разбера колко точно?
Благодаря предварително на отговорилите и се надявам скоро да мога и аз да помоагам с отговори!