Списъци с класиранията (медицина)
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
medicinesu
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: ул. "Александър Стамболийски" №3, вх. Б, ет. 2, ап. 8
Списъци с класиранията (медицина)
Здравейте, защо никъде не мога да намеря списъци с вече притетите студенти? В частност ме интересува медицина и фармация. Някой разполага ли със списъците от излезлите досега класирания? Снимка или каквото и да е, би ми било от полза... Много ще съм ви благодарна...
Re: Списъци с класиранията (медицина)
списъците с приетите се разлепват на стената на Химическия факултетmedicinesu написа:Здравейте, защо никъде не мога да намеря списъци с вече притетите студенти? В частност ме интересува медицина и фармация. Някой разполага ли със списъците от излезлите досега класирания? Снимка или каквото и да е, би ми било от полза... Много ще съм ви благодарна...
-
medicinesu
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: ул. "Александър Стамболийски" №3, вх. Б, ет. 2, ап. 8
Re: Списъци с класиранията (медицина)
Благодаря.alibaba написа:списъците с приетите се разлепват на стената на Химическия факултетmedicinesu написа:Здравейте, защо никъде не мога да намеря списъци с вече притетите студенти? В частност ме интересува медицина и фармация. Някой разполага ли със списъците от излезлите досега класирания? Снимка или каквото и да е, би ми било от полза... Много ще съм ви благодарна...