[КСК 2013] Английска филология

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Аватар
cvetutyy
От дъжд на вятър
Курс: друг

[КСК 2013] Английска филология

Мнение от cvetutyy »

Здравейтее :mrgreen:
Понеже вече доста специалности си имат тема, да не останем и ние по- назад :lol:

В случай, че има някой не разбрал, ето това е групата ни във Фейсбук, издирваме си още доста колеги - https://www.facebook.com/groups/145703025628685/ :lol:

А ако има хора, които нямат Фейсбук или по някаква причина не желаят да си направят или да се включат в групата във ФБ, тук е мястото да коментираме всичко около АФ.
:D
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."
Macton Tal
В началото бе словото

Re: [КСК 2013] Английска филология

Мнение от Macton Tal »

Здравейте! След като вече съм приет (английска филология) и съм се записал за следващата учебна 2013-2014 година ми остава само да си избера 2 elective courses. При записването ми бе даден лист с всички възможни избирателни курсове, както и електронна поща, на която да изпратя писмо с моя избор. Въпросът ми е следния: До кога е срока за избиране на тези курсове и има ли нещо специфично, което трябва да влюча в писмото, или само три имена и съотвеният курс?

Благодаря предварително!
Аватар
cvetutyy
От дъжд на вятър

Мнение от cvetutyy »

Macton Tal написа:Здравейте! След като вече съм приет (английска филология) и съм се записал за следващата учебна 2013-2014 година ми остава само да си избера 2 elective courses. При записването ми бе даден лист с всички възможни избирателни курсове, както и електронна поща, на която да изпратя писмо с моя избор. Въпросът ми е следния: До кога е срока за избиране на тези курсове и има ли нещо специфично, което трябва да влюча в писмото, или само три имена и съотвеният курс?

Благодаря предварително!
Не знам точен срок, но е добре да го пратиш в близкото бъдеще.
А в имейла трябва да си напишеш 3-те имена, курса, факултетния номер и желанията. : )
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."
Macton Tal
В началото бе словото

Мнение от Macton Tal »

cvetutyy написа:
Macton Tal написа:Здравейте! След като вече съм приет (английска филология) и съм се записал за следващата учебна 2013-2014 година ми остава само да си избера 2 elective courses. При записването ми бе даден лист с всички възможни избирателни курсове, както и електронна поща, на която да изпратя писмо с моя избор. Въпросът ми е следния: До кога е срока за избиране на тези курсове и има ли нещо специфично, което трябва да влюча в писмото, или само три имена и съотвеният курс?

Благодаря предварително!
Не знам точен срок, но е добре да го пратиш в близкото бъдеще.
А в имейла трябва да си напишеш 3-те имена, курса, факултетния номер и желанията. : )

С факултетния номер положението е малко сложно, защото ще го получа чак когато си взема студентската книжка, а именно при започване на учебната година. Трите имена и курса, както и желанията дали ще свършат работа ?
meto_d
В началото бе словото

Мнение от meto_d »

Факултетният номер трябва да го имаш записан на студентската лична карта. Иначе информацията от горния пост би трябвало да свърши работа.
Аватар
cvetutyy
От дъжд на вятър

Мнение от cvetutyy »

Има хора, на които не са им върнали личната карта и уверението.. И на двете ги пише, в случай, че имаш поне едното, виж го там :)
Macton Tal
В началото бе словото

Мнение от Macton Tal »

Gratitude! :salute:
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”