Резултати ?!
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
milenatreneva
- В началото бе словото
- Специалност: Българска филология
- Курс: кандидат-студент
Резултати ?!
Някои знае ли по кое време ще излязат резултатите
Re: Резултати ?!
В близките 2-3-4-5 часа.
-
milenatreneva
- В началото бе словото
Знае ли се колко са кандидатите ?
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Куцо, кьораво и сакато.
Не, сериозно, как точно очакваш да получиш отговор на подобен въпрос, като дори не си посочила специалността? За право и психология са много. За арменистика и някои специалности от ФФ - малко към хич. Ти си държала изпити, ти си имаш статистиката от тях, можеш да си направиш сметката.
Не, сериозно, как точно очакваш да получиш отговор на подобен въпрос, като дори не си посочила специалността? За право и психология са много. За арменистика и някои специалности от ФФ - малко към хич. Ти си държала изпити, ти си имаш статистиката от тях, можеш да си направиш сметката.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
milenatreneva
- В началото бе словото
Българска филология редовно
История и география редовно
Социални дейности редовно
География редовно
Културология редовно
по принцип ме интересуват тези
История и география редовно
Социални дейности редовно
География редовно
Културология редовно
по принцип ме интересуват тези
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
По принцип никой не може да ти каже, особено при условие, че за част от тези специалности се кандидатства с матура.
Имайте търпение, до 3-4 часа всичко ще ви се изясни.
Имайте търпение, до 3-4 часа всичко ще ви се изясни.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
flyingtomato
- В началото бе словото
Не вярвам някъде да има точната бройка на хората, които са писали тези специалности като първо или второ желание. Единственото, което можеш да направиш е да видиш колко души ще приемат /на заглавната страница на университета май имаше един документ с брой на местата/ и евентуално да сметнеш колко души са се явили на изпита, на който ти си се явила, като сметнеш отношението между брой и проценти. 
-
milenatreneva
- В началото бе словото
ахам ясно мерси :Д:)
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Да, ама не знае колко са кандидатствали за тях с матура, а това изкривява резултатите.
Иначе обикновено в медиите пускат информация кои са най-желаните специалности и се казва колко души са ги писали тях на първо място (обикновено коментират най-желаните 4-5-6 броя), както и кои са най-малко желаните (цитират 2-3 специалности). Конкретно тези не са нито от едните, нито от другите.
Иначе обикновено в медиите пускат информация кои са най-желаните специалности и се казва колко души са ги писали тях на първо място (обикновено коментират най-желаните 4-5-6 броя), както и кои са най-малко желаните (цитират 2-3 специалности). Конкретно тези не са нито от едните, нито от другите.
В края на ноември
В края на ноември
И за какво ти е да знаеш колко са кандидатите? Важното е колко имат по-висок бал от теб за съответната специалност. Общият брой няма никакво значение.
- woobie
- В началото бе словото
Абе ало, човек да не попита нещо нападате го кат мечки, ми интересува се момичето, като не знаете не отговаряйте, кво нападате веднага... А и да тия резултати ми съкратиха живота с едно 3 месеца.. В ТУ също трябваше да излязат на 16ти, а излязоха вчера следобед...
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Така е, и аз се дразня от разни съфорумци дето като някой пита нещо и му казват "за какво питаш/когато-тогава/няма значение" и т.н. Ами щом пита човекът значи се интересува, като нямате какво да кажете просто замълчете. Особено смешно е като някой още невлязъл се прави на много разбиращwoobie написа:Абе ало, човек да не попита нещо нападате го кат мечки, ми интересува се момичето, като не знаете не отговаряйте, кво нападате веднага... А и да тия резултати ми съкратиха живота с едно 3 месеца.. В ТУ също трябваше да излязат на 16ти, а излязоха вчера следобед...
Също може приетите в СУ с конкретна спец. да са кандидатствали и на друго място и да се запишат тамИ за какво ти е да знаеш колко са кандидатите? Важното е колко имат по-висок бал от теб за съответната специалност. Общият брой няма никакво значение.
"The place where you made your stand never mattered. Only that you were there... and still on your feet."
Stephen King
Stephen King
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Светльо,правя опити да си редактирам коментара,а ти ме ебаваш.
Както и да е,няма да се повтарям,въпреки че ми се щеше да се види мнението ми.
По темата: имам информация,че резултатите вече са на Химическия.
Както и да е,няма да се повтарям,въпреки че ми се щеше да се види мнението ми.
По темата: имам информация,че резултатите вече са на Химическия.
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.