Преместване втори курс.
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Преместване втори курс.
Здравейте!! Искам да попитам дали някой има информация за прехвърлянето от друг университет в СУ. 2ри курс съм АФ, знаете ли евентуално ако ме удобрят дали има някакви "приравнителни" изпити какво представляват, ако някой е минал през това или има информация да пише. Мерси !
-
Mrynoriette
- В началото бе словото
- Специалност: Английска филология
- Курс: трети
Re: Преместване втори курс.
Най-добре е да се обадиш в Студентски отдел (телефонът е някъде на сайта на СУ) и те ще ти обяснят. Доколкото ми е известно трябва да имаш над определен успех + определен хорариум. Ако те одобрят и успееш да се прехвърлиш най-вероятно ще ти се наложи да държиш изпит по някои от предметите от предходните години, тъй като не всички преподаватели са съгласни да признаят оценката от от друг университет.
Все пак трябва да се има предвид и това, че нивото на преподаване и учене е различно в отделните университети...Не искам да те плаша, но за 3 години само едно момиче се прехвърли АФ и се отказа след около 3 седмици...
Успех!
Все пак трябва да се има предвид и това, че нивото на преподаване и учене е различно в отделните университети...Не искам да те плаша, но за 3 години само едно момиче се прехвърли АФ и се отказа след около 3 седмици...
Успех!
Re: Преместване втори курс.
Благодаря ти за включването
Аз пробвах миналата година и не стана, не знам защо си мисля, че трябва да пробвам пак ама като се замисля... много ще се прецакам с тия приравнителни и т.н. май май та за това ми се искаше да събера максимално информация преди да предприемам каквото и да е.